Stolstapling...

Farmor har så himla bra timing! Vi var på middag hos ett par vänner i lördags & avslutade kvällen med ett par vändor sällskapsspel & Paul & jag var efteråt helt ense om att vi bara måste spela mer spel. Det är ju så himla kul! Vad tror ni dök upp i farmors paketkalender idag? Japp, ett spel åt oss var! Jag fick "Löjliga Familjen" vilket vi inte kunde spela just ikväll eftersom man måste vara minst tre personer, men stolstaplarspelet hade inga sånna krav!
Väldigt enkelt spel - dela upp stolarna mellan spelarna & stapla en stol åt gången. River man ner en eller flera stolar måste man ta dem, den som först är utan stolar vinner. Vem som var bäst på att stapla stolar? Moi! Eftersom jag går igång i 110 knyck i timmen när det kommer till spelrelaterad skadeglädje (en egenskap jag ärvt direkt från min far) så var det här en riktig höjdare! Lätt bästa ögonblicket under den här i övrigt rätt febersega måndagen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Sällskapsspel är alltid roligt och du får mer än gärna fråga din farmor vart hon har köpt spelet. För det såg väldigt roligt ut :)

Svar: Farmor bor ju i en yttepyttestad i norra sverige, så de har liksom bara "leksaksaffären". :) Men du kan säkert hitta det på större kedjor. Så här ser det ut:
http://kidzshop.jetshop.se/egmont-karnan-balansspelet-p-5133.aspx

Spelet är ju väldigt enkelt, så jag kan tänka mig att det fungerar bra även för lite yngre barn. Det vill säga, så länge de spelar mot förstående vuxna (inte mot såna som Paul & jag som staplar så ELAKT som vi bara kan).
Ida

2012-12-04 @ 13:33:45
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Camilla

Tack! :)

Det där blir ett spel att köpa men jag ska nog inte spela det mot barnen, blir så tävlinginriktad ;) fniss

Svar: Haha! Du får kanske sätta mannen på att spela med de små då, för någon typ av skiljedommare behövs nog. :)
Ida

2012-12-04 @ 20:47:03
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Camilla

haha, ja det blir nog så ;)

2012-12-04 @ 22:13:10
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0