Cupcakes delivered, now sofa...

Har definitivt åkt på en sinusinflammation, så idag tycker jag synd om mig. Reducerat hälsotillstånd var dock inte en giltig ursäkt för att inte leverera dagens cupcake laddning. Så redan vid sjusnåret stod jag i köket & rörde ihop fyllningar & glasyr.


När klockan slog åtta var det klart.

På med locket & sedan språngmarsch till bilen.

Paul hann precis in till sitt 09.00 möte & med PRECIS menar jag att det inte fanns tid till att hitta parkering. Så jag satt & väntade i bilen tills mötet var klart, tack & lov höll de bara på 20 minuter, & sedan körde Paul upp mig till universitetet. Fast vid det laget var jag så hängig att jag bara orkade bort till biblioteket för att lämna tillbaka en bok. Sedan snorade jag mig hem på tunnelbanan, bäddade ner mig i soffan & här har jag halvslumrat tills nu. Not on top alltså.

Kommentarer
Postat av: Jo

WOW!!! Vilka fina! Dudette du är helt fantastisk =) Skulle man kunna få nån sådan skickad över Atlanten? Hmm, kanske inte skulle funka så bra =) Favoriten är rosen.



Kram!

2012-02-25 @ 14:52:37
Postat av: Ida

Ja men då tar jag med mig den spritsspetsen nästa gång vi ses & så bakar vi cupcakes för hela slanten! Är lite besviken på rosen dock - spetsen pluggade igen, så det var bara en som blev riktigt bra.



Kram!

2012-02-25 @ 15:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0