Insnöad...

Jag gillar att laga mat - speciellt ny mat, kokböcker & receptsidor är terapi för mig. MEN. Inte när det gäller frukost & lunch, då är jag lika enkelspårig som tunnelbanan i Bryssel. Jag snöar helt enkelt in på någon form av mat & sedan gör det liksom fysiskt ont i mig att behöva äta något annat. Just nu är det detta som gäller för lunch. Varje lunch. Utom på helgerna, men då drömmer jag om måndagslunchen... Nu är det här ändå rätt ok, jag äter i alla fall tre olika mål om dagen. När jag bodde i Lund hade jag en period då jag bara åt havregrynsgröt. All annan mat var liksom ointressant medan pulsen gick upp bara av tanken på kall lingonsylt. Jag fick dock sluta när naglarna började skiva sig & håret föll av i sjok - förstadierna till skörbjug känns väl så där.


Vad jag är nyfiken på är om andra fungerar så här - so, kan ni också bli lite besatta av något speciellt & inte riktigt vilja äta något annat?

Kommentarer
Postat av: Aleka

oooh ja! Jag har aldrig förstått de där med att bli trött på en mat rätt. Äter mer än gärna samma sak, varje dag, läääääääänge! Min sambo kräks på kyckling, bara för att de är ungefär de enda jag vill äta. Tillsammans med kokosmjölk, rödcurry, sambal oelek och basilika. Har ätit de så gott som dagligen i flera år =P Låter helt sjukt när jag skriver de, men så är de. Dock oftast bara som ett av målen... men inte alltid ;)

2012-02-07 @ 20:40:55
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Skönt att höra att man inte är ensam om det! Jag snöar oftast in på något i cirka 6 månader, sedan byter jag av oklar anledning. Försöker vara bättre när det kommer till middagarna, variera mera - men det blir mycket lax... Som tur är verkar inte Paul visa några tendenser på att tröttna på det, den hade varit lite jobbig eftersom jag kunnat äta ugnsbakad lax 7 dagar i veckan. :)



Basilika är också en stående krydda hemma hos oss!

2012-02-07 @ 21:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0