Valenbowl Present!

Så vi firar inte Valentines Day, inte heller äter vi chilli & dricker öl under Super Bowl - väldigt Onordamerikanskt av oss. För att kompensera bestämde sig därför Paul för att införskaffa en Valenbowl present åt mig!


Det alternativa namnet var "Happy Friday Present" - men jag gillar Valenbowl bättre, så vi införlivar det från & med nu.

Vad jag fick? En freaking android!

Om den är perfekt? Om jag älskar den?

Oh for shizzle! Min Google Android är utan tvekan den vackraste teknikpryl jag någonsin fått. Dessutom luktar den så där nyteknikgott - har sniffat asken den senaste halvtimmen medan jag gjort upp storslagna planer för all "on the go" blogging jag kommer att kunna göra i Ottawa i helgen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS!!! Jag har ju vetat att det varit på G, trodde dock att den skulle kommit i jul =) Åh så mkt impulsiv-blogging du kan göra nu =)



Kram!

2012-02-11 @ 13:21:26
Postat av: Ida

Jag hade INGEN aning - så det var en total överraskning! Ska bli så kul att testa bloggfunktionen i Ottawa nu i helgen! Perfekt timing!



Kram!

2012-02-11 @ 14:16:46
Postat av: karin - trattoria

åh vad roligt! _:D

2012-02-11 @ 14:36:57
URL: http://trattoria.nu
Postat av: Ida

Ja, jag blev så glad! Dessutom var det så sött, han hade varit i kontakt med blogg.se för att höra vilken telefon de rekommenderade innan han köpte den.

2012-02-11 @ 16:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0