My Kobo...

Att fira jul med sin "extrafamilj" är ju lite märkligt på en rad olika sätt. Allt från annorlunda vanor, skippade traditioner, till mat som man absolut inte förknippar med julen (vitlöksbröd & guacamole känns ju inte så där jätte husman). Presenterna blir också en historia för sig. För Pauls familj känner ju inte mig på det sätt som min egen familj känner mig. Min familj VET att jag är som en blandning av skata/finsk-kulturtant/Nigella Lawson - jag gillar allt som blänker, är fluffigt & stickat, Marimekko, Iittala & så går jag igång totalt på kokböcker. Jag är extremt lätt att köpa presenter åt. Tryter fantasin, köp en Kivi-lykta från Iittala & jag blir stjärnögd. Inga uppslag, köp 300 sidor högblanka matbilder & jag dansar jenka kring julgranen. Men Pauls familj har inte 25+ års Idapresenterfarenhet, så det blir lite därefter. Då är det tur att Paul finns - för han har lärt sig himla snabbt. Inte så att han presenterade ett gäng Iittalaprylar igår, men checka vad jag fick istället... En kobo (e-reader), i vitt för att passa ihop med min Mac.


Gav nämligen en till bästa lillebror i julklapp & snurrade runt den & bror de följande dagarna med något Gollumskt i blicken. Antar att Paul plockade upp det där "vill HAet"... Om jag älskar min nya lilla manick innan jag ens börjat använda den? Absolut! Den är vit & sleek, går ju inte att göra annat än att sitta & klappa den. My precious, precious little Kobo.

Kommentarer
Postat av: louise

vet du om de är bättre än kindle?

ha det bra!

2012-01-09 @ 17:41:57
Postat av: Ida

De brukar få rätt likvärdiga reviews - anledningen till att vi köpte en kobo till lillebror var för att de går att se i affär. Känns lite så där att skicka efter en Kindle utan att ens ha fått testa touch functionen. Har ju inte hunnit använda min Kobo än, men så här långt gillar jag att den är så liten & tunn (knappt 0.5 cm tjock).



Dessutom gillar vi att stödja canadensiska märken framför amerikanska, så det vägde också in.

2012-01-09 @ 18:36:25
Postat av: Anonym

Nu har Mgs startat resan med sin kobo med sig. Jag tror att han kommer att ha mycket glädja av den. Kram

2012-01-09 @ 22:36:50
Postat av: Ida

Uj... jag hoppas det går bra för honom. Håller tummarna för att både Kobo & Magnus ska komma hem till Sverige snart i prima skick.



Kram!

2012-01-10 @ 01:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0