Night Scare...

Drömde hela natten om kraschade flygplan & stjärtpartier inbäddade i väggarna på gråa betongterminaler. Motorljud som kämpar in i det sista, puttrar till & blir tyst (fy fan för den alltså... been there, done that, never more thanks)... På allt detta så drömde jag att jag mitt i all panik dessutom upptäckte att någon bytt ut min MacBook mot en sjavvig PC. En liten ful svart sak, utan två tangenter & med resten av tangenterna i sån där mjukt plast så att själva tryckannordningen börjat arbeta sig genom plasten i ett cirkelmönster. Alltså, jag vet inte om jag någonsin varit så stressad i en dröm som jag var i natt. Mitt i allt detta drömde Paul att han föll - vilket som vanligt resulterade att han skrek & ryckte till som om någon kört elvolter genom kroppen på honom. Just i det ögonblicket var vi påväg att krascha (jag hysteriskt gråtande i skräck med den värdelösa PCn tryckt mot bröstet) & så kommer Pauls skrik & jag bara vaknade upp med något slags undertryckt vrål. Kallsvetten på den alltså...

Kommentarer
Postat av: Aleka

Vad är de du har varit med om som gjort dig så rädd att flyga? Har förstått på andra inlägg att de var något som hänt. Om de är något du pratar om.

2012-01-24 @ 21:46:09
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

För tio år sedan satt jag på ett flyg där vi förlorade en av våra motorer. Vi tvingades nödlanda & innan vi kom ner dog även den andra motorn. Planet kunde inte parera luftgroparna & alla passagerare lättade från stolarna upprepade gånger innan vi tillslut tog mark. Min skräck för flygplan är mycket förknippad med hur fruktanvärd masspanik är. När alla bara skriker för att de tror att de ska dö - fy vilken ångest.

2012-01-25 @ 02:12:33
Postat av: Aleka

fy sjutton! Jag har aldrig varit rädd för att flyga, men i december var de VÄLDIGT blåsigt så vi inte kunde landa utan efter ett försök fick dom vända. Så obehagligt när de skakade och hoppade riktigt ordentligt. Och de är ju verkligen inget alls mot vad du varit med om. Otroligt modigt att stå emot flygrädslan och sätta dig i planen gång på gång! Inte många (mig inkluderat) som klarar av att möta rädslor så även om man borde.

2012-01-27 @ 16:00:10
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag lovade mig redan när det hände att jag aldrig skulle låta någon chans gå mig förbi bara för att jag har så svårt för att flyga. Nu så här tio år senare är jag väldigt glad för att jag höll fast vid det beslutet. Fast fy sjutton vad hemskt det är ibland - ångesten bara växer i bröstet så att det känns som om jag ska gå sönder. Men jag kämpar vidare... någon dag ska jag även försöka ta itu med min skräck för gäddor, men det får vänta ett par år än. :)

2012-01-27 @ 16:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0