Lite lätt irriterad ja...

Händer det er ibland att någon säger något, eller skriver något i ett mail, som bara sätter sig helt fel? Som gör att man blir så där irriterad att man vill slå något hårt i huvudet på personen ifråga? Dagens exempel för mig, blivande svärmor skickar ett mail för att höra sig för om jag har några presentidéer inför Pauls födelsedag. So far so good. Fast så skriver hon "Vi ser honom så sällan att vi inte har någon aning om vad han tycker om eller behöver"... & här, här hamnar jag på kant. Något helt fasligt på kant. Har jag tur ser jag mina föräldrar två gånger per år. TVÅ gånger - & ändå har hon mage att klaga?! Jag blir knäpp! Sen april har de varit här på middag en gång, vi har varit på konsert tillsammans, vi har firat morsdag tillsammans med dem hos Pauls syster & vi var där i söndags & åt middag. Plus att vi bjudit med dem till Jenny Lind imorgon... Jag VILL inte vara den personen som räknar tillfällen vi sets, men hon pushar mig över kanten! Så jag skrev tillbaka & förklarade att mina föräldrar klarar av att köpa förträffliga presenter trots att de ser mig så sällan = hennes argument är ogrundat. Är helt säker på att det svaret inte kommer att falla så där jätteväl ut, men orka vara trevlig när hon är så här dum i huvudet.

Kommentarer
Postat av: Aleka

men gud... hans familj verkar inte vara den lättaste att ha att göra med direkt.

2012-06-07 @ 16:01:39
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Hans pappa är världens gulligaste, tycker så mycket om honom & vi fungerar så bra ihop. Men hans mamma är en helt annan femma. Ibland är hon jättetrevlig att ha att göra med, andra gången funderar jag på att gå & dränka mig i toaletten när vi tvingas umgås.

2012-06-07 @ 16:08:24
Postat av: Jo

Fy vad lågt. Hon har ju inte mycket till självinsikt.



STORA kramen till dig!

2012-06-07 @ 20:57:08
Postat av: Ida

Nej, hon har ta mig fan noll självinsikt. Suck, blir så trött. Till saken hör ju att hon ALLTID håller på så där "jag ser er aldrig"... Nejmen sluta påpeka det då & fokusera på att ha trevligt så kanske vi vill se dig oftare? Svårt att lista ut, uppenbarligen!

2012-06-07 @ 21:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0