WRYÅL!

Nejmen gud så äckligt... Precis som jag höll på att avsluta det föregående inlägget travade en tvestjärt upp på min dator. Tvestjärtar hör till den grupp djur som jag inte är så där vansinnigt förtjust i, så jag ryckte åt mig kanten på min handduk (precis tvättat håret) & nöp ihjäl den. Trodde jag, för när jag släppte på greppet för att skaka ut den så att jag skulle kunna förpassa den till sopen exploderade tvestjärten ut med frenetisk energi & jag drabbades av "liten flicka rädd för insekt panik" & vift-bankade till den. Vilket i sin tur skickade upp tvestjärten i en båge genom luften & så träffade den min mun... Alltså skriket jag gav ifrån mig. WRYÅLTVITVITVI!!! Efter en vild jakt har tvestjärten nu avlivats & jag försöker komma över mitt trauma - det går sådär, Paul skrattar fortfarande för högt...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Usch, hoppas att du slog den där uslingen ordentligt o gav den allt du hade! Jag avskyr de där äckliga djuren jag med. Är glad att man inte bor i hus o måste skaka tidningen innan man tar in den...

2012-06-14 @ 08:32:27
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Ida

Alltså, jag är inte jättemeckig när det kommer till småkryp - men den där tvestjärten... HURV! Ryser bara jag tänker på det!

2012-06-14 @ 11:50:18
Postat av: Jo

Utropade ett eget litet eww när jag läste inlägget. Tvestjärtar är bland det äckligaste som finns! Som sagt så ryser jag av att bara läsa. De borde heta tvistjärtar för tvivale! Hurv indeed!



Stor sympatikram!

2012-06-15 @ 21:45:02
Postat av: Ida

Det var helt FRUKTANSVÄRT - på munnen! Fy... jag dog lite av äckel där. Nu satsar vi på att det här aldrig händer igen, för då tror jag att det blir samtal med kurrator nästa. Tar tacksamt emot alla sympatikramar jag kan få!

2012-06-16 @ 00:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0