A day that might seem strange...

Idag kommer en stor del att ägnas åt att baka - jag har nämligen en födelsedagsorder till imorgon. Det här med att jag gillar att baka, till & med älskar det, men inte äter något av vad jag gör ses ibland som väldigt provocerande. Genom åren har jag fått en del kommentarer som varit rätt elaka. Saker i stil med "Jaha, så du äter inte själv - bara så att du ska få känna dig så mycket smalare än alla andra, nej då tänker jag inte äta heller!" & så sitter man där med sina hembakta kakor & känner sig helt utstirrad i fikarummet... De val jag gör kring mat kan kanske tyckas extrema, det har jag också fått höra (har blivit diagnostiserad med allt möjligt av min omgivning), men de görs av en anledning. De görs för att jag helt enkelt har en missbrukarpersonlighet - den typen av person som går "all in" i något - & mat var länge, länge, det jag missbrukade. Min mathistoria-min vikthistoria är inget som berättas i en rad eller två, men är ni intresserade av att höra mer av den så kan ni ju lämna en liten kommentar så kan jag sätta ihop berättelsen om hur jag gick ner 30 kilo & hur det egentligen kändes.

Nu, frukost & sedan börjar jag med att baka kakbottnar!

Kommentarer
Postat av: Aleka

Kan tänka mig att de sticker i ögonen på folk. Så där som de alltid gör när någon klarar något man själv önskar man kunde. Istället för att applådera någon som klarar de så ska dom tryckas till. Jävligt tråkig inställning!

Jag är verkligen sjukt imponerad av dig. Jag är också en missbrukspersonlighet och spårar lätt ur när jag kommer in på något. Även om jag inte är medicinskt överviktig så tror jag inte min kropp mår bra av allt jag stoppar i mig... och under perioder när jag hållt upp med tex coka cola så har de funkat bra, men tar jag en burk så faller jag dit igen, och snart sitter jag med 2 liter om dagen...



Jag skulle JÄTTEGÄRNA vilja läsa om din historia!

2012-05-17 @ 22:02:50
URL: http://swedishingreece.blospot.com
Postat av: Ida

Genom alla år har det faktiskt bara tjejer som kommer med taskiga kommentarer, vilket jag tycker är så himla sorgligt. Snacka om att använda sin energi på helt fel sätt.



När det gäller ditt coka cola beroende, kan du försöka sluta cold turkey? Det är ju jobbigt i början, men sen blir det en del av ens livsstil. Du kanske kan börja dricka perrie istället om du nu har ett behov av att få i dig mycket vätska?



Ska se vad jag kan knåpa ihop gällande min vikthistoria...

2012-05-17 @ 22:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0