Dagens Starbuckstips - Fill it up!

Nu vet jag ju att det inte direkt KRYLLAR av Starbucks i Sverige (fy vad abstinens jag kommer ha den dagen jag flyttar hem) - men råkar ni åka någonstanns där det finns så kommer ett litet tips här ifall att ni som jag älskar frappuccino. För så här fungerar det, baristan blandar din frapp - men gör alltid lite för mycket som de sen kastar i vasken. Sedan tillsätter de lite kolasås på toppen & smäller på ett platt lock som ögonblickligen klibbar fast i all kolasås så att man måste slicka av det om man vill ha en enda gnutta... Vilket ju känns så där classy. So, efter att ha genomlidit frustrationen av detta i-landsproblem x-antal gånger bestämde jag mig för ändring. Nuförtiden ger jag därför den extra instruktionen "can you fill it up and put a dome-cap on it" & då, magiskt, häller de i allt de tillverkat i ens kopp & sätter på ett bubbellock som inte kraschar karamellsåsen.


& då blir man så här glad! För att man: 1) inte slösat på resurser & kastat bort mat, 2) börjar bli så himla bra på Starbuckslingo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0