Tårtkavalkad!
Fast så var Paul fortfarande kvar i duschen, så då pillrade jag även dit en liten strösselkant. Små, små, sockerpärlor som jag satte fast en efter en med hjälp av en pincett.
& så spritsade jag dit ett gäng rosa blomblad. Fast de blev så där, tycker nämligen att det är svårt att få till spetsarna på bladen.
Du är så duktig, så roligt att följa och får se din utveckling :)
Tårtan ser så mumsig ut!
Tack! Det är så himla kul & jag blir så glad varje gång jag lär mig något nytt!
Nu håller jag tummarna för att den ska smaka bra, klockan tre vår tid är det fikadax på Pauls jobb!
Du behöver nog inte hålla tummarna, tårtan är en hit! :)
Vad är det för chokladkräm du spacklar med? Ser jättesmarrig ut :)
Är det inte svårt att använda en böjd palett? När mamma hade kondis så fanns det raka paletter, mer böjbara. Det är ett verktyg jag saknar från den tiden...
Den gick hem, så glad!
Jag smälter bara choklad, låter den svalna något & blandar sedan med 18%-ig creme fraiche. Cirka 280 g choklad till 2.4 dl cf. När det gäller spacklingen så har jag ju aldrig använt något annat, så det får gå helt enkelt! Fast jag tycker att det är svårt att få till stora jämna ytor. Som synes... :)