Fläskfilé - check!

Happ, sista kortet taget i kategorin "södra sverige"!
Fotot är väl inte min favorit genom tiderna, men det får faktiskt vara bra så här. Det är så jäkla kallt ute i vårt fotorum att tårna domnar redan efter någon minut, då blir det lite mer av "knäpp, klart". :) Oh, & måste fråga en sak - blundar ni också lite bland i era kök? För när jag kom in efter att ha tagit den här bilden, då stod Mumin på diskbänken (FÖRBJUDET) & slickade på en bit fläskfilé & just den biten får väl åka i sophinken, men de andra... Jag vet ju inte om han hann slicka på dem också innan jag kom in men jag tänker så här. Ett, han är raskatt & inomhuskatt - han kan liksom inte bära på så mycket värre saker än vad man andas in på tunnelbanan. Två, så länge inte Paul vet om det så kommer han att äta glatt & that´s enough for me!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Lite skit rensar magen ;)

2012-11-02 @ 23:28:09
Postat av: Jo

Tänker att köket är lite som Las Vegas; vad som händer i köket, stannar i köket. Det vill säga, det man inte vet om skadar en inte =)

Svar: Hahaha! Jag håller i middagen nästa gång vi ses! :) Nejmen allvarligt, skönt att höra - för jag kände mig helt skamsen över att välja att blunda. Men jag fixade helt enkelt inte att bara kasta all den där fläskfilen. Speciellt som jag kokt eländet i vin på låg temp i 2 timmar!
Ida

2012-11-05 @ 12:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0