Kokboks framsidor?

Tåtade förresten ihop två utkast till hur kokbokens framsida kan se ut igårkväll. Först ett som är lite mer rustikt - lite viltkänsla på det hela.
Sen ett väldigt avskalat omslag - mer skandinaviskt enkelt så där.
Hade något av de här alternativen fungerat? Känns de svenska - eller fungerar det bara på folk som växt upp med Blå Blom? Bilderna är oredigerade & använder vi oss av någon av dem så kommer vår AD att välja passande typsnitt, så allt det kommer att ändras - men som koncept, vad tycker ni? Hiss eller miss?

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag fastnade för den första omslaget, den andra kändes lite lamt, ointressant. :)

Svar: Tack för din kommentar, är så himla bra att få höra sånt - typ "konsument feedback". :) Jag tycker att det är jättesvårt att ta beslut i den här frågan eftersom jag är så involverad själv, vet inte vad som blir bäst. Så all hjälp är super!
Ida

2012-11-06 @ 21:54:09
Postat av: Alex

jag röstar för de andra. Den första är alldeles för.. brun? Lite som "den bruna maten" (googla den bloggen om du inte läst!) =P Inte så illa dock ;) kanske för att jag inte är uppvuxen med vilt, timmer stugor och sånt där? Men den ljusa känns i alla fall mycket mer tilldragande för mig!

Svar: Ajdå... & jag som brukar klaga på just färgen brun! :) Får arbeta vidare helt enkelt. Klagomålet jag fått på den andra är att den är för poänglös & känns mer som ett fika-omslag. Så jag får försöka komma på något som kombinerar de två - något som känns ljust & fräscht men ändå sticker ut... SVÅRT!
Ida

2012-11-07 @ 08:53:25
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Jo

Den första fick mig spontant att tänka 70-tal och potatisbilden. Sedan tittade jag igen lite mer noggrant och den har potential. Men i nuläget tror jag nog mer på den andra bilden. Men ger inte upp hoppet på den första =)

Svar: Så den första fast med vit bakgrund, hade det varit bättre tror du? För den andra känns ju mer som en "fika"-bild & boken innehåller ju massa vanliga recept också.
Ida

2012-11-07 @ 11:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0