Movember - Day 1

Happ, så nu är det officiellt dag nummer 1 på Pauls movemberrörelse. Än ser det bra ut... blir ju intressant att följa utvecklingen de närmaste veckorna. Tack & lov har han ju rätt rejäl skäggväxt, för jag hade dött lite om han gått runt med silkiga testar på överläppen - hurv!
Om ni undrar vad han gjort med sin näsa, alltså... det är knappt så jag vågar skriva det. Han fick en planka i ansiktet i söndags... Vad är oddsen liksom. Nu ser det helt oki ut, men de första två dagarna var näsan jättesvullen & blå - så det var en rejäl smäll han fick. Har förklarat att han måste börja använda hjälm ute i stugan om han inte är mer försiktig. Vilket i & för sig kan vara en klok åtgärd i vilket fall, för de där fallande sköldpaddorna ni vet.

Kommentarer
Postat av: Jo

Ok, så han ska köra på skägg inte bara mustasch? Hade varit kul annars =)

Svar: Bara mustasch, men han låter allt växa ut först & rakar sen till sig en mustasch. Tror att vi är där någonstanns nästa vecka. Då blir det bild! :)
Ida

2012-11-10 @ 16:15:22
Postat av: Jo

Aha. Mitt förslag till mustasch är denna http://www.edali.org/biography.jsp =)

Svar: Hihi! Jag ska föra det vidare till Paul. I nuläget är jag inte helt säker på att han pallar dock, han håller nämligen på att störa ihjäl sig över skäggväxten. Klagara på att jag är den som står för biståndsarbetet i vår familj, inte han. :)
Ida

2012-11-11 @ 13:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0