Movember - uppdatering!

Jag inser ju att ni typ sitter på nålar där hemma, hur går det med Pauls movemberprojekt?!
Jo men det börjar väl så smått bli något av det hela, även om Paul i ärlighetens namn hotar med att raka av allt ungefär 2 gånger i timmen. Tydligen kliar det väldigt, men så här långt har han hejdat sig i sista sekund varje gång impulsen att ta till rakhyveln har kommit över honom. Men att säga att han längtar till december är ingen underdrift! :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Be honom hålla ut, det är bara en fas med mycket kli just nu. Det blir bättre när det blir lite längre. :) (inside information från min håriga karl ;)

Svar: Oki, tack - jag ska vidarebefodra den infon! :)
Ida

2012-11-14 @ 18:59:40
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Matilda

Vilken uppoffring Paul!

Tyvärr inget litet och behandlingsbart. Det finns inga fysiska fel på henne, hon är frisk som en nötkärna vad det verkar och röntgen visar inget. Men, något är det ju. Hjärntumör? En liten stroke? Blodpropp? Något som slagit slint? Nu ska hon i alla fall få smärtstillande i 5-6-7 dagar för att se om hon trots allt har ont någonstans i väntan på blodprovssvar. Visar det inget och hon fortfarande beter sig som hon gör (hon har varit ilsk och obehaglig ikväll trots smärtstillande) så finns det bara en utväg. Och fy fan vad jag bävar, för jag tror tyvärr inte att det finns så mycket hopp och mitt hjärta är i tusen bitar. Älskade, älskade Iris. Hon var liksom min dröm. Min alldeles egna (s)katt, så vacker och fin. Och egen och jävlig. Men MIN.

Men jag måste låta henne somna om proverna inte visar något och smärtstillande inte har någon effekt. För hennes skull. En katt som beter sig som hon mår inte bra, och hon drar sig undan. När hon inte är ilsk. Men det jobbigaste är att hon ibland liksom blixtrar till och hennes vanliga jag syns. Hon kelar med mig, i en litenlitenliten stund - innan hon blir tvärilsk.

Fan.

Svar: Nej så hemskt. Du skrev ju att hon varit lite svår att lita på innan, huggit till oväntat & så - men nu, är hon så här arg & aggressiv hela tiden? Tror du att det har något att göra med att hon vill vara ensamkatt, för i så fall kan du kanske testa att ha Svante hos någon du känner bara ett par dagar - för att se om hon lugnar ner sig.
Usch, det finns liksom inget bra man kan säga i en sån här situation. Förutom att jag hoppas på ett mirakel & att det hela vänder. Lilla Iris...
Ida

2012-11-14 @ 22:22:17
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Det känns inte särskilt troligt, hon gillar sällskap och nu har hon flera gånger hoppat upp i sängen till Svante och tvättat honom, innan hon blivit ilsk. Dessutom känns det ju väldigt märkligt att hon 2 månader efter han flyttat hit skulle bli så arg, uppfödaren ansåg att det inte var någon logisk förklaring till varför hon mår som hon mår speciellt inte eftersom hon tar ut ilskan på alla som kommer i hennes väg. Hemma fick nog de flesta sig en omgång...

Svar: Så märkligt... jättekonstigt med en så snabb personlighetsförändring. För att bita till, det kan ju hända den bästa av katter - men att bara bli tvärilsken på allt & alla är ju en helt annan femma. Håller som sagt tummarna för att det ska vara något som gör ont bara för student & att det går över snabbt!
Ida

2012-11-15 @ 11:39:11
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0