Movember - uppdatering igen!

Paul & jag har konstaterat att det här movemberprojektet går så där... för så fort vi har bestämt att "nu rakar vi av skäggbiten" så kommer vi på att vi har något viktigt inplanerat. Typ julmarknaden & middagen igår. Känns mycket mer ok att dyka upp på sånna event med skägg än med mustasch. I mean, tänk er själva om ni för första gången hälsar på hos något & karln i huset dyker upp med värsta 70-tals mustaschen. Jag hade börjat spana efter dörren på direkten. Så än så länge är Paul bara skäggig, inte ett dugg mustaschig.
Vi har funderat lite på att slå slag i saken till på fredag, men då är det å andra sidan julfest på institutionen & Paul känner väl sig så där road av tanken att dyka upp där & se ut som Burt Reynolds. Jag har försökt förklara att INGEN kommer att tänka på ansiktsbehåringen om han bara sportar en lika dan skjorta, men då ser Paul bara trött ut.

Kommentarer
Postat av: Jo

Måste säga att han passar i skägg =) Men sedan kan han ju alltid säga att han stöder movember så då är det ju lugnt. Sedan är ju november slut på lördag så då kan han ju raka av sig allt.

Svar: Det ska jag hälsa! För just nu håller han på & dör lite över det hela. Har sagt att han inte alls ser hemsk ut, men det hjälper nog att höra att fler tycker samma sak! :)
Ida

2012-11-28 @ 17:54:12
Postat av: Camilla

Jag håller med Jo, att Paul passar i skäggväxt :)

Trimma skägget går ju att göra om han tycker att det ser allt för ovårdat ut ;)

Jag får be Jonis spara ut lite till så kan jag slänga ut en bild, så Paul inte känner sig ensam :)

Svar: Ojoj, här kommer ju en massa bra feedback! Måste skypa honom på direkten & peppa! Så kanske inte resten av november känns lika jobbigt för honom. :) & absolut, mer skäggbilder!
Ida

2012-11-28 @ 21:11:58
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0