Paketöppnandet!

Mitt i kokboksvirrvarr & stugfix så blev det aldrig av att jag la upp ÖPPNANDET av paketet. Så vi tar det nu, viktiga saker som sverigepaket får ju inte glömmas bort!
Den här gången så innehöll paketet till största delen våra adventspaket, jupp - farmor förser både mig & Paul med adventskalender. Himla lyxigt, längtar verkligen till december då vi kan få börja öppna dem! Det är så härligt att tassa upp varje morgon & ha ett alldeles eget litet paket som väntar där i mörkret. Farmor hade även lyckats få ner ett par andra svenskheter - vördbrödskryddor, pepparkakskryddor & så...
Men alltså... gud så gott! En liten del av mig bara "jaha, så lägger vi undan renköttet & sparar så att vi kan bjuda", men en större del säger "nejmen bara ät & njut!" - så det tänker jag banne mig göra! Paketet kom även med underhållning!
Alltså på riktigt, hade jag flyttat hem hade jag OMGÅENDE börjat prenumerera på Allers - älskar korsorden & recepten är verkligen super. Har inte bestämt mig för vad jag ska laga ur det här numret, men det är bara en tidsfråga innan Paul kommer att serveras Allersalstrad middag. Inser ju att det är grov tantvarning på den här Allershyllningen, men tja... jag roar mig med att baka cupcakes & virka så det passar in rätt väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0