Plikttrogen eller inte...

Paul skypar - hans företag har precis annonserat att årets julfest kommer att hållas på deras chefs kusins restaurang. Den 13e december, dvs samma dag som SWEA Centrals julfest - dit jag lovat att ta med kokboken. Så jag skypar tillbaka & bara "nope, plikten kallar, kan inte". Varpå Paul skypar tillbaka & förklarar att jag nog vill gå i alla fall. So, gå på knytkalas med tanterna eller gå på restaurang & få möta personerna som varit med & skapat det här årets omgång av "Top Chef Canada". Vad jag VILL göra är kanske inte så svårt att lista ut, vad jag BÖR göra... inte lika lätt. Vi får väl helt enkelt hoppas att kokboken kommer bli en sån hitt under julmarknaden att det inte finns några kvar att sälja i december!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh, dags för kloning eller? :/

Svar: Den hade varit bra eller hur! Men jag tror att det kommer att bli lite tajt om tid för det, så jag får hålla mig till det gamla hederliga "välja". :)
Ida

2012-11-21 @ 19:46:15
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Jo

Leverera kokböckerna i förtid?

Svar: Marianne får ta det, jag ska på finrestaurang - för det har farmor beordrat! :)
Ida

2012-11-22 @ 19:53:02
Postat av: Anna

Bor i Calgary och skulle GÄRNA köpa en bok....

Svar: Hej Anna, vad kul! Vi kommer att sälja kokboken via SWEA Torontos hemsida, planerar att få upp den där inom de närmsta dagarna. Så håll utkik här på bloggen så lägger jag upp adressen!
Ida

2012-11-22 @ 23:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0