He's mocking us!

Jag fick en burk kattmat i huvudet tidigare imorse. All kattmat står i travar i ett överskåp, så pga min yttepyttelängd hann den där burken falla rätt långt innan den träffade sitt mål. Eftersom den dessutom landade på kant gjorde det så där extra ont. Ni vet, så där så att ögonen tåras lite. Jag gav upp ett litet tjut & slog händerna kring huvudet & försökte tänka på annat tills det inte gjorde så ont längre. Precis så där lagom tills att det släppt kom Paul in i köket & undrade om han hört ett skrik. Förklarade vad som hänt & han gav mig en puss på huvudet. Sen fick han något sånt där underfundigt i blicken - böjde sig fram & tokblåste mig rakt i mittbenan. "Was that better?" frågade han & jag stirrade oförstående tillbaka. "Well, you know - first I did it the Canadian way, I kissed it better. Then I did it the Swedish way, which is simply just exhaling."... 
 
Paul tyckter ju uppenbarligen att det här med att blåsa på något som gör ont är supertöntigt... men jag hävdar att det är SÅ mycket vettigare än att hålla på & pussa på skador! Lite kall luft lindrar absolut, medan munbakterier inte känns lika fräscht. Eller... är det bara jag som är skandinaviskt stel här?

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag håller helt med!

Svar: Tack Jo! Skönt att jag kan lita på din support! Hur går det med GofT? Har just läst ut bok tre & så SJUKT bra!!! Hjälp så mycket som händer!
Ida

2012-10-15 @ 22:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0