Ibland känner jag mig lite extra god...

Goda gärningar... inte alltid så lätt. Dels måste man ju komma på sagda gärning eller snappa upp att någon behöver hjälp & sedan agera. Sen så innebär goda gärningar rätt ofta att man uppoffrar sig själv lite, vilket inte alltid är så där jättefrestande. Ikväll/imorgon uppoffrar jag mig så pass att jag VERKLIGEN hoppas att tomten är uppmärksam - för jäklar vad jag ger av mig själv här. Det är nämligen så att Pauls syster kommer att hålla en konsert hos Pauls föräldrar imorgon. Cirkus 40 personer & ett gäng kampsånger på ukulele. Jag kan komma på MASSOR med andra saker som jag vill göra utom att vara just där. Fast, Pauls föräldrar är rätt gamla så det känns lite taskigt att lämna dem med allt jobb. Så pass taskigt att  vi lovade att hjälpa till när de frågade oss. So far so god - tills dess att Paul någon vecka senare kom på att den här tillställningen krockar med en annan konsert som går avstapeln i Toronto. En konsert som han gav sitt ex två biljetter till i julklapp. Hon frågade Paul om han ville komma & eftersom hon inte har så där jättemånga vänner så kan ingen annan ta över hans biljett... Dilemma!
 
Det var här jag uppoffrade mig med feta bokstäver.
 
Jag förklarade att han naturligtvis ska gå med Sandra eftersom det varit bestämt så länge & vi båda vet att hon kommer att deppa ihop totalt om det inte blir av. Samtidigt lovade jag att hjälpa till med Annabelles tillställning. Eftersom ingen kan skjutsa upp mig dit imorgon så åker vi redan ikväll & jag kommer således att tillbring mer än 24 timmar tillsammans med Pauls mamma. Hade jag varit 5 år hade jag förväntat mig att få ALLT i Brio-katalogen... Som det är nu har jag bestämt att Paul kommer att dammsuga huset för resten av livet.

Kommentarer
Postat av: Matilda

På tal om din svägerska, så poppar jag henne på Spotify just nu. I like!

Svar: Ha! Vad roligt! Annabelle ÄR jätteduktig, gillar verkligen hennes album Resilience. Titellåten samt "Piece of me" är mina favoriter & låtar som jag hoppas att hon ska sjunga på vårt bröllop. Hennes senaste album behöver hon kanske inte täcka i lika hög grad, låten "G20" känns inte så där passande för ett glatt bröllopsfirande.
Oh... Hon vill faktiskt turnera lite i Sverige om hon kommer för bröllopet. Någon chans att du har nationkontakter? :)
Ida

2012-10-19 @ 09:26:54
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Kul att hon ska sjunga på ert bröllop, check på listan när man har en musiker i familjen liksom! Jag gillar Resilience också, himla mycket.

Menar du nationskontakter as in studentnationer? Nationslivet var väl aldrig min grej so to speak, så inte så många, men det är ju några av nationerna som har musikprofil, typ Blekingska och Sydskånska. Tror de brukar vara rätt på!

Men visst är väl bröllopet i början i augusti? Lund är ju som bekant rätt dött då... MEN! Lidköping har alltid musik i stadsträdgården på sommaren, duger det för Annabelle? ;) Haha. Jävligt hippt!

Svar: Jupp, Annabelle & lillebror - det blir bra!
True, juni till augusti är Lund bara bebott av tumbleweed & tanter med gnälliga dragkärror & taxar! :) Får tipsa om Lidköping istället då!
Ida

2012-10-19 @ 17:53:31
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Men tänker att det väl inte borde vara så svårt att få bokningar, när hon finns på Spotify a.k.a svenskarnas nya religion ;)

Svar: Det är alltså så? Har liksom inte kläm på Spotify här borta.
Ida

2012-10-19 @ 18:09:43
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

De allra flesta använder det, tror jag... ;)

Svar: Ujuj... så mycket jag måste lära mig på nytt för att passa in i samhället!
Ida

2012-10-19 @ 22:55:45
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0