Lugnet efter...

Vaknade upp till en betydligt lugnare morgon, för det har ylat runt knuten under natten. Ute har det gått från höstigt orangerött till rätt höstigt brunt, men vi har klarat oss bra. Inga brutna grenar, problem med elledningar eller omkullblåsta soptunnor. Däremot läste jag nyss att en kvinna dog under natten efter att ha träffats av en Staples (stor pappaffärskedja) skylt som blåste ner på henne. Helt surrealistiskt, så fort jag såg artikeln kände jag igen mig för olyckan skedde på samma parkeringsplats där vår Home Depot (byggaffär) ligger. Jag har varit på den parkeringsplatsen säkert hundra gånger under de senaste åren, vi bodde i princip där under vårt första, renoveringstäta, år i huset. Jag vet precis vilken skylt de menar & om den faktisk blåste ner... jäklar vilka krafter det ska till!

Kommentarer
Postat av: victoria - på andra sidan atlanten

hej!
tur att ni klarade er lindrigt undan sandy med! det va itne så farligt här heller..och tur va ju det eftersom jag aldrig tar sånahär saker på allvar haha
Jag googlade swedish school halton igår också. Låter ju jätte bra! jag mejlade och hoppas vi kan få komma och hänga med dem några gånger i månaden. Sen såg jag att svenska kyrkan har barnsång varje vecka. så det kommer vi nog försöka pricka in nån gång i månaden. ska bli så himla kul!
Tack så jätte mycket för tipsen!
Kram

Svar: Nej jag brukar också ta det rätt lugnt, de har ju en tendens att ta i lite med sina varningar här. Klart det var dåligt väder igår, men jag tycker att det har stormat värre förr! Hoppas det går bra med svenska skolan & barnsången, vi har ju inte barn själva - så jag har inte deltagit i några av deras aktiviteter. Rent generellt så brukar dock de aktiviteter som svenskarna här i Toronto håller i vara bra. Jobbar ju mycket för SWEA & har så kul med det arbetet! När nu kommer hit på julmarknaden, kom jättegärna & säg hej i köket - fråga bara efter Ida så vet typ alla vem jag är.
Ida

2012-10-30 @ 15:26:59
URL: http://victoriabeninger.blogspot.com
Postat av: victoria - på andra sidan atlanten

Det ska jag absolut göra!
Jag va inte på SWEAs hemsida och kikade igår och funderade på att bli medlem. men det kanske lönar sej bättre om man faktiskt bor i stan och inte 1.5 - 2 timmar utanför haha. vore kul att vara involverad i nåt sånt kul ändå.

Svar: Jag har varit med i SWEA sen 2008 & tycker att det är superkul! Allra roligast är att sitta med i styrelsen & ta massa beslut! :) Nästa år planerar vi att dra igång ett fitnessprojekt för att få igång folk lite - det hade kanske varit något du varit intresserad av att involvera dig i?
Ida

2012-10-30 @ 20:10:14
URL: http://victoriabeninger.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0