Men åh så trött jag blir!

Har återigen ägnat en hel dag åt kokboken - eller ok, nästan. Paul & jag försökte oss på en liten utflykt kring lunch, men det var så sabla kallt att ingen av oss fann minsta nöje i att smita från jobbet. Det här med att temperaturen har gått från 20 grader i torsdags till typ 5 idag känns ju så där kul. Anyway. Bortsett från den där lilla trippen så har det bara varit kokbok. Har fotat lingonparfait, baksida på boken, senapstäckt lax & svampsoppa. Just svampsoppan var ett litet gissel att få till. Dels så tyckte jag att den var himla mesig i smaken, så jag höll på & fipplade med extrakryddor & vin tills den blev något mer spännande. Sen var det ju det här med att fota brunhet... Efter mycket möda fick jag till något jag var nöjd med, plockade undan & satte igång med nästa rätt. NU - när det är alldeles mörkt ute, nu sätter jag mig ner & kollar på fotona & ser det här...
Soppspill på kanten... Hur kunde jag missa det?! Argh! Helviti & alla fula ord jag kan på finska! Fy så trött jag blir, jag ville ju ha det bruna avklarat, ihoppackat & överstökat! Men nej. Nu måste jag fota om - universum är emot mig. Typ litegrann i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

för helvete skicka bilden till mig jag kan corel-photoshoppa ut det där så att det inte synns ett skvatt!

Svar: Tack Ingrid! Men jag jobbar hemma tills Sandy har lagt sig, så jag fotar bara om soppan nu under lunchen. Hoppas allt är bra borta på Svalbard - eller oj, kollade precis din blogg - gud vad kul! Förstår absolut att du snodde hundvalpsbilden från Facebook, den hade vunnit varje mammahjärta i världen tror jag! Så väldigt bra drag för att sälja in nya pojkvännen hos dina föräldrar!
Ida

2012-10-29 @ 08:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0