The Thanksgiving Weekend...

Klockan 12 på söndagen anlände Pauls syster, Annabelle, samt hennes flickvän till stugan & två timmar senare dök födelsedagsbarnet upp. Så fort Pauls pappa kom in i stugan drog Annabelle igång "Happy Birthday to you" på pianot & vi andra sjöng så taket lyfte! Milan, som trodde att vi var på Bermuda & Annabelle på turné, såg ut som tidernas fågelholk. Bortsett från min familjs totala chock när jag dök upp på Gran Canaria så har jag nog aldrig sett någon så överraskad förrut. Jäklar i min lilla låda vad jag älskar att ordna överraskningar! Sen blev det sparrispaj till lunch med bubbel & Paul lyckades skjuta sin mamma i huvudet med korken så det var ju över förväntan lyckat. Med lunchen avklarad tog jag itu med kalkonen & vid åtta på kvällen satte vi oss ner & högg in på 5 kilo fågel. Sen blev det allsång i vardagsrummet, yatzy & gapskratt åt liten kattunge.
Dagen efter högg vi ner träd, satte upp ny isolering i mellansovrummet & åt nygräddade våfflor till frukost. Det var helt enkelt en helt otroligt lyckad Thanksgivinghelg. Sure, både Paul & jag är ense om att vi trivs bättre där ute när vi är själva. MEN - om man vill ha en kanadensisk Thanksgiving så där out of the books, ja då kan det inte gärna bli så mycket bättre. Tänk knallröda lönnträd, tokblå himmel, glasklar höstluft & en hjort i trädgården. Massa små höstäpplen, pumpaskörd i vårt eget lilla land & stora byttor med te. Tänk öppen spis, ugnsrostad sötpotatis, filtar & sällskapsspel. Liten kattunge som leker med ett garnnystan (oki, nästan - en boll), nybakt majsbröd till lunch & en stor sprakande brasa i trädgården. Out of the book I tell you.

Kommentarer
Postat av: Alex

Så kul med överraskningar. Har blivit överraskad av både mamma och min bästa vän när dom kommit hit utan att jag visste, och jag kom hem och överraskade pappa en gång. Alltid lika kul =)

Men de låter verkligen som en helt underbar helg! Jag är ganska avundsjuk. Herregud vad jag skulle älska sånt

Svar: Åh, jag har alltid velat åka hem till Sverige & bara plinga på dörren där hemma! Hur reagerade din pappa? Han måste ju ha blivit SÅ paff när du bara dök upp! :)
Älskar att vara "up north", det är så himla fint där. Nu verkar det som om vi blir fast i stan två helger på raken... känns inte alls bra. Jag vill ha höstskogar & daggiga mornar!
Ida

2012-10-11 @ 13:06:08
URL: http://swedishingreece.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0