Vad gillar ni bäst?

En liten fråga. Ni som gillar kokböcker, vilken typ av kokbok gillar ni bäst - vanlig papprygg eller spiralrygg? Personligen så tycker jag att det ser så mycket snyggare ut med papp, men samtidigt så är ju spiral rätt praktiskt. Sidorna faller ju upp så mycket lättare... Å andra sidan, spiral känns lite billigt tycker jag. Suck, beslut, beslut, beslut & de måste tas ASAP. Kokboken ska ju vara klar om lite drygt tre veckor!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Papp! Mer lyxkänsla och känns mer hållbart. :)

Svar: Eller hur, spiral känns billigt (fastän det bara skiljer $1 i pris) & sladdrigt! Papp får det bli!
Ida

2012-10-31 @ 07:00:34
Postat av: Alex

håller med dig. Spiral är praktiskt men känns och ser billigt ut. Papp är snyggare. Jag köper hellre de med papp!

Svar: Precis så jag tänker också, jag går i regel bara förbi spiralpärmarna i affären. Fick ett par kommentarer från andra Sweor att spiral hade varit mest praktiskt, men efter att ha lagt upp frågan på Facebook så verkar papp vinna med hästlängder!
Ida

2012-10-31 @ 09:06:32
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Jo

Jag fick en receptbok i födelsedag som har kombinerat båda koncepten. Den ser snygg ut med en papprygg, men när man öppnar så faller sidorna smidigt isär tack vare spiralen innanför. Det kanske skulle kunna vara något?

Svar: Ah, det hade ju varit ett bra sätt att hantera det på - men jag tror inte vi har tid att hitta ett tryckeri som erbjuder det bindningssättet. Speciellt inte till ett vettigt pris, så det får bli papprygg!
Ida

2012-11-05 @ 11:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0