I Hate Canadian Fall!

Klockan har ringt, dags att gå upp, vi ligger alla & drar oss - Paul, jag, Mammut & Digby! Första natten i samma säng hela gänget - total lycka. Tills jag ser en lång mörk rand löpa utefter väggen... Tidernas största house centiped. Idyllen bryts tvärt av mitt vrål "KILL IT!" Men min mesiga fästman vägrar, lallar något om att de äter skadedjur (vilket jag bara tycker är ett hållbart argument om de äter varandra) & försöker sen fånga monstret i en liten bunke. Han springer runt där & försöker få fast alla ben & jag ligger i sängen & vägrar sätta ner fötterna. Tillslut lyckas han & det vidriga kräket förpassas utomhus - men problemet är att jag vet att fler kommer att dyka upp. För så här är det varje jäkla höst. Man matas med den här vackra bilden av höstigt Canada - röda löv i oändlighet, men hur vackert det nu än är... Det överskuggas lätt av fulheten i en 5 cm lång varelse med spröt. Jag lovar.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Uäääh.

Svante väger 1,5 kg, men är väldigt kompakt. Så han känns liksom lika liten som Iris när jag hämtade henne, och hon vägde typ 1 kg.

Svar: Jag är helt chockad över hur stor Mammut känns nu när vi har Digby. Han har ju liksom varit min lilla baby i tre år & jag har inte insett att han är rätt stor (5.5 kg). Nu däremot, när Digby den lilla tussen härjar runt... Mumin ser ut som en jätte!
Älskar förresten just den där kompakta känslan som kattungar ofta har, så himla gosigt!
Ida

2012-09-20 @ 16:57:46
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0