Min första syjunta!

Happ, då kan vi bocka av ett gäng vuxenpoäng till! Igår var jag nämligen på min allra första syjunta - i SWEA regi. Var faktiskt himla trevligt, först middag med marinerad kyckling & ugnsrostad rosmarinpotatis & MASSA skvaller. Alltså, oh my, en av tanterna - snacka om att leva i en verklig version av "Days of Our Lives". Som exempel, hennes 20 åriga son har precis flyttat in hos henne igen efter att han brutit upp med sin 17-åriga flickvän, som han har en 5-månaders baby tillsammans med. Det här innebär att hennes ex-man som bor hos dem har fått flytta ner i källaren... & jo, hon har en ny man som också bor i huset. Hon deklarerade också att det behövs mycket whiskey för att hålla sig sansad i den sitsen... Jo tack. Förutom att vi andra satt där med gapande munnar & lyssnade på denna väldigt annorlunda familjekonstellation så tillverkades det också allt från sjalar, ponchos & babyfiltar. En annorlunda version av det här med att förena nytta med nöje.
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Nemen, snacka om att vara motsvarigheten till vanligt Svensson-liv ;)

Svante hämtas i Bara, nära och bra :)

Svar: Um, jo det var ju inte den familjekonstellation som man vanligtvis hör om det är ju helt klart... :)
Ha, du kan ju typ cykla dit & hämta honom! Det gjorde mamma & jag när jag var fyra & vi skaffade vår första katt, Katten Jansson. Bara det att mamma bara hade en vanlig korg att stoppa honom i - så så fort vi kom lagom långt bort från huset hoppade han ur & sprang tillbaka till sin egen mamma. Slutade med att en av grannarna fick skjutsa oss hem!
Ida

2012-09-07 @ 15:34:39
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Jag vet! Men, tror vi får ta hjälp av Patriks föräldrar eller kanske taxi. Har körkort men inte bil, så blir lite trassligt.

Svar: Så bor Patriks föräldrar i Skåne nu, eller är de bara & hälsar på? Ett alternativ till taxi är ju hyrbil eller buss. Hade nog skippat det sistnämnda alternativet, lite väl traumatiskt för en liten kisse att lämna hemmet & behöva åka med skånetraffiken samma dag!
Ida

2012-09-07 @ 15:58:18
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Patriks föräldrar flyttade till Malmö för några år sedan, 2 av hans syskon + deras barnbarn bor här :)

Tänkte att jag kanske kan åka buss dit och ta taxi hem, om inte Patriks föräldrar kan följa med :)

Svar: Oki, ja jag blev lite förvirrad där & bara "men kom han inte från Lule?".
Ringer du efter taxi så säg att du ska ta med en katt i bilen, glömde det en gång med Totte & jäklar i min lilla låda vad arg taxigubben var. Jag fick skjuts till Skurup, men det var nära ögat!
Ida

2012-09-07 @ 17:35:05
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Patriks föräldrars barnbarn alltså ;)

Svar: Nähä... jag som trodde att Patrik var TIDERNAS sladdbarn! :)
Ida

2012-09-07 @ 17:35:23
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Hahaha... SÅ mycket sladdbarn är han inte, 7 år mellan han och hans syster. 14 år mellan han och hans äldsta bror. Så lite sladdbarn är han!

Har också glömt det en gång, Iris fick åka i kofferten. Blööööh. (Tur att det var liksom "öppen" koffert, inget tak på den) Men ÅH vad jag tyckte synd om Iris.

Svar: :)
Nej man känner sig väl inte som bästa matten i världen när sånt händer. Mitt sämsta matteögonblick ever var den gången Totte kördes genom röntgenmaskinen på flygplatsen... Stackars Iris också, hon som tycker så illa om att köra bil - den måste ha varit så traumatiskt för henne att åka utan dig!
Ida

2012-09-07 @ 17:56:19
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Hon pep rätt ordentligt, men det gick bra. Det tar ju 5 minuter att köra från mig till stationen, så ingen fara på taket :)

2012-09-07 @ 19:24:28
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0