Nötknäpparen!

För en herrans massa år sedan gick jag & såg nötknäpparen på kungliga operan med mamma & lillebror. Ända sedan dess har jag velat gå på balett igen, det var en sån magisk kväll. Jag har försökt med konserter & opera med samma resultat - jag somnar nästan alltid. Inte så kul att sitta & skämma ut sig genom att leka fågelholk (ni vet när hakan faller ner & man kommer på sig själv att sitta där med öppen mun). Idag överraskade Paul med biljetter till Kanadas Nationalbalett & just nötknäpparen. Så här glad var jag:
Mun från öra till öra! Farmor var också glad, även om det ser ut som om vi tvingat dit henne med hot om att inte släppa till flygbiljetterna tillbaka till Sverige. Sen startade föreställningen & med den kopplade jag in koncentrationen. Då ser jag ut som om jag hotats med att få jobb som flygvärdinna.
Nu ser det ut som om vi sitter hundra mil från scenen, men vi hade bra platser - det var bara Paul som tagit med kikare för säkerhets/skoj skull. Själva föreställningen då? Även om det inte var lika magiskt som förra gången var det ändå himla bra - älskar Tchaikovsky's musik, dansarna var otroligt vackra & scenen ett mästerverk. Scenkreatör... tänk vilket drömyrke!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad kul! Paul är bra på det här med överraskningsbiljetter =)

Svar: Paul är fantastisk på att överraska & vet du vad som är ännu bättre?! Nu när jag skrivit om det på bloggen så har han ju ett rykte att leva upp till, så han måste fortsätta leverera! :)
Ida

2013-12-31 @ 10:16:19
Postat av: Jo

Jamen det var ju smart av dig =)

Svar: Det gäller att spela sina kort rätt! :)
Ida

2014-01-01 @ 12:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0