Midnight hunger...

Klockan är 4 på morgonen & bara jag & Digby är vakna. Jag knapprar på datorn, Digby tvättar päls. Har varit uppe den senaste timmen & snurrat 282 varv i sängen men kunde bara inte somna om eftersom jag var så hungrig. Jättemärklig känsla för mig att vakna pga det, det känns liksom helt Dickens. Lite som om jag varit ett styggt viktorianskt barn som fått gå & lägga mig utan middag & sedan ligger & gråter över bukvärken hela natten (jo jag åt middag igår, men vid 6-tiden & inte så mycket). Det tog emot att ge upp, jag är nämligen total motståndare till att äta på natten (fribiljett till fetma), men tillslut gick det inte längre. Så nu sitter jag här med en jättekopp te & fyller upp tomrummet lite... Börjar redan känna mig lite mer som Annie efter det att Oliver Warbucks tagit över rodret.
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Angående bilden med Kerstin och listan, 2 sekunder senare så rev hon sönder den. Jag tror det betyder att hon inte tycker jag ska göra något vettigt i veckan annat än att gosa med henne...

Svar: Hon vet vad hon vill den lilla damen! :)
Vill ge henne en "like" för den!
Ida

2013-02-28 @ 11:11:18
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Hon vet MER än väl vad hon vill. Maken till beslutsam och rättfram katt har jag nog aldrig träffat. Jag tyckte Iris var extrem på den fronten, men jag undrar om inte Kerstin är snäppet värre. När Kerstin väl har bestämt sig för något, så finns det inget som kan komma i hennes väg.

Svar: Jaså, mer beslutsam än Iris? Pratar hon då? Digby låter som R2D2 när han inte får som han vill, så sött att man inte kan låta bli att lyda! :)
Ida

2013-02-28 @ 15:44:04
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Hon pratar lite, men väldigt ynkligt. Hennes stämband är inte så välutvecklade än.

Svar: Vi kan ju hoppas att det håller sig så då! Jag vill att Digby alltid ska låta som en förorättad ekorre! :)
Ida

2013-02-28 @ 16:24:19
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0