Well... the walk was nice!

Vi har firat Family Day idag, alltså en officiell röd dag - den tackar vi för! Eftersom vi hade långhelg så var planen från början att åka upp till stugan & stanna där från igår till idag. Fast så kröp temperaturen ner till -14 & då kändes det inte lika frestande. Huset har en vedeldad kamin i källaren, men den klarar liksom av att värma upp ETT rum, inte ett helt hus. Kom fram till att en tripp upp dit under de nuvarande förhållanderna varit lite småvidrig, så vi stannade i stan. Lite dividerande kring planer & sen beslutade vi oss för att gå till vår favoritbio & se på Beautiful Creatures. Travade de 7.5 km dit på glatt humör & sen satte vi oss ner helt förväntantsfulla... OJ så dåligt. Det var helt horribelt. Jag menar på riktigt, vem kom på idéen att casta Emma Thompson som ond? Eh... det känns ju ungefär lika trovärdigt som om någon satt en oscar i händerna på Kristen Stewart. Övriga saker som sög - att ALLA överspelade något grovt & att de pratade så tjock sydstatsdialekt att man bara störde sig på det istället för att bry sig om vad som hände. Vi insåg ju kanske lite sent att målgruppen för den här filmen var kärlekstörstande tonårstjejer som gråter över att Twilight är över - men till & med där missade de målet för man castar liksom inte en totalt osnygg kille som kärleksintresset om man riktar in sig på den gruppen! Man utgår från PRETTY FACE & fungerar inte det, ja då lägger man i alla fall krutet på MUSKLER, men i det här fallet kändes det mest som om de ryckt tag i någon förbipasserade mexikansk trädgårdsarbetare.
 
Promenaden får 6/10 poäng, filmen 3...

Kommentarer
Postat av: Jo

Dina bilder får 8 =)

Svar: Jaså, vad hade krävts för en 10? :)
Ida

2013-02-19 @ 22:44:45
Postat av: Jo

Pretty face kan jag ge 10 men med musklerna föredrar jag något mer manligt, tex http://www.imdb.com/media/rm727889920/tt0800369

=)

Svar: Haha! Oki, jag kan ge dig den! Jag satte mest in Jacob för att "Beautiful Creatures" tydligen var tänkt att fylla gapet efter Twilight. :)

Gud... Chris Hemsworth... Vi är på EXAKT samma sida där Jo. Kan se Thor hur många gånger som helst! :)
Ida

2013-02-20 @ 10:33:41
Postat av: Jo

Och jag har bara sett den en eller två gånger! Måste se den några till tror jag =)

Svar: Men du, vi ser den tillsammans när jag kommer i maj! Har bara sett den två gånger & aldrig tillsammans med en tjej & lite vin - känns ju klockrent!
Ida

2013-02-20 @ 16:05:27
Postat av: Jo

Jaaaa! Superbra idé =)

Svar: De skriver jag in det på vårens TO DO lista!
Ida

2013-02-22 @ 11:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0