Recovery Day...

Det har varit en sån där dag då det känts som om jag varit i ett vaccuum. Vi hade nämligen lite drama här i huset igårkväll som involverade att jag fick ta av mig alla kläder & ställa mig i duschen med Digby & innan liten katt var torr & allt återställts till det normala var det way too late för mig. So, idag har jag vandrat runt som en zombie, vi låtsas att det kallas "återhämtning" istället för "vegetativt stadie". Det enda som väl får betecknas som lite utöver det vanliga idag - knatade förbi en stendöd opossum under min eftermiddagspromenad. Fick i alla fall något slags litet energiryck kring middagstid & svängde ihop en riktig middag, istället för mackor som jag lutade åt.
Bakade sötpotatis, paprika & zucchini med lite olivolja & peppar i 225C i 15 minuter. Rörde under tiden ihop en sås baserat på getost, grekisk yoghurt, rosmarin & salt. Sänkte sedan värmen till 175C, placerade två laxfiléer ovanpå grönsakerna, pytsade på yoghurtröran & bakade allt ytterligare 12 minuter. Anrättningen fick tummen upp från Paul som erkände att de senaste två dagarnas chillimiddag (lagade en jättesats i söndags) varit lite plågsamma i kombination med antibiotikan han äter just nu. Wooops... tänkte kanske inte riktigt till där!

Kommentarer
Postat av: ingrid

Nu måste jag ställa den uppenbara frågan...hur fick du katten torr genom att stå i duschen??

Svar: Ja oki, om man ska stava ut det så kom torkprocessen EFTER det att vi tillbringat lite olycklig tid inne i duschen. :)
Ida

2013-01-09 @ 08:56:51
Postat av: Jo

Hur kom det sig att ni var i duschen överhuvudtaget? Känns som att katter är lite så där nöjda över att få vatten över sig.

Svar: Någon kanske blev så exalterad över att han blev av med tratten att han glömde att gå på kattlådan. Toklek i sängen ena sekunden, kisshav & sjöblöt katt andra... Tjoho, not. Kan också konstatera att Digby AVSKYR att duscha.
Ida

2013-01-09 @ 18:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0