Duktig Paul!

Så fort middagen var avklarad puttade jag bort Paul till soffan & gav honom två franska ortnamn & BEORDRADE honom att leta efter lämpliga hotell på sagda platser. Själv tog jag två andra namn & nu har vi bokat alla hotell i Frankrike utom det för den allra sista natten! Inte så illa jobbat! Kände att Paul behövde belönas lite för sin insats, så istället för kvällspromenad (som varit den aktivitet jag föredragit) drog vi iväg & såg Iron Man III.
 
Helt ok film - tycker att MARVEL är väldigt bra på att hålla kvalité även i sina uppföljare. Oki, vid ett tillfälle dog jag den amerikanska hurtighetsdöden, men ett sånt tillfälle går det ju att plåga sig igenom & det vägdes upp av det faktum att de faktiskt lyckats hitta en barnskådespelare som inte gjorde att jag ville svälja 3D-glasögonen i ett försök att kväva mig själv & slippa misären. Poäng på den! Paul ger filmen 8 Pepper´s & jag ger den... tja, ska vi dra till med 7?

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

France...here we come:) Jag och min man ska bila genom Frankrike 2 veckor i sommar, med start i Epernay - Champagnedalen...wiiiahaa! Vi kommer bo på Rue de Champagne...moaaahahahahaha!

Svar: Sweet! Så himla härligt! När åker ni?
Ida

2013-06-05 @ 09:05:07
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0