Ida & virkningen...

Jag måste säga att jag bara är så fruktansvärt himla glad för att jag bestämde mig för att lära mig virka! Har haft så roligt med alla små projekt jag tåtat ihop så här långt & det är kul att lära sig nya maskor & att utvecklas. För någon vecka sen fick jag låna en helt fantastisk mönsterbok från Isabel & från den virkade jag ihop en mängd olika små saker. Bland annat morsdagskort till farmor & mamma - här är mammas kort:
En treklöver för tur! Fick kämpa lite innan jag fick till alla bågar eftersom många av maskorna var nya för mig, men tillslut fick jag till det. Nu funderar jag... ska jag ge mig på att sticka som nästa projekt? En del av mig fasar för att behöva hålla reda på två tunna nålar, en annan del ser framför mig hemstickade tröjor som jag kan tvinga på Paul.

Kommentarer
Postat av: Jo

Stickning är kul och jag borde göra det mer, jag säger kör!

Svar: Jag visste inte att du kunde sticka Jo! Alltså, jag har ju gjort det på syslöjden i skolan - men det är så länge sen att jag inte minns något av det!
Ida

2013-06-04 @ 09:10:03
Postat av: Jo

Jag stickade en liten tröja med tillhörande halsduk till ett av mina kusinbarn, nu var det ju ett par år sedan men jag tycker nog att den storleken på tröja räcker, skulle nog inte personligen ge mig på tröja i vuxen man-storlek =)

Svar: Barnprylar är SÅ mycket lättare att ge sig på! Ju mindre desto bättre har jag lärt mig i & med mina virkade tofflor! :)
Ida

2013-06-05 @ 10:12:54
Postat av: Jo

Men du stickade väl en halsduk i Lund? I Gryffindorfärjer =D Vet det för att jag tog över den, nu har den gått till välgörenhet =)

Svar: Nope! Mamma skulle lära mig sticka när jag var hemma den julen, fast så hade jag annat att göra & mamma tyckte att det var så kul - så hon stickade klart den själv! :)
Bra att höra att den "skickades vidare" ännu en vända!
Ida

2013-06-05 @ 10:13:56
Postat av: Jo

Haha, I see =)

2013-06-06 @ 22:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0