Jag hade fel...

Jag som trodde att förra veckan var veckan från helvetet... jag hade fel. Det är den här veckan.Vad som hänt... min tidigare handledare igen. Jag orkar ärligt talat inte. Har tillbringat morgonen gråtandes i soffan - känner mig så trött ända in i själen & tycker så synd om Paul som är världens snällaste & stöttar men som tvingas tackla så mycket av den här problematiken för att jag helt enkelt inte orkar. Jag blir liksom apatisk & bara stänger ner. Lägga ner alltihop & säga adjö till UofT? Det finns inget annat jag önskar mer, men mitt uppehållstillstånd hänger på att jag är kvar där... så jag sitter fast. Vill jag vara med Paul så finns inget annat alternativ i nuläget & det gör så där övermäktigt ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen idag. Jag känner mig som ett djur som fastnat i en fälla. Eller, det känns som jag klyvs itu - en stor del av mig vill bara packa väskorna & flytta hem till Sverige, återuppfinna mig själv & försöka bygga upp lite professionell självrespekt igen. Den andra delen av mig säger att jag måste ta vad som än kommer eftersom det är det enda sättet jag kan vara med Paul i nuläget. Jag är ju här, har varit så länge fastän jag mått så dåligt, så viljan att vara med Paul är starkast & kärleken lyser klart.
 
Men inombords känns det lite som om det som är jag... det vittrar som betong.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu är det fan nog med motgångar för din del!!! :(

Kramkramkramrkram <3

Svar: Jag önskar att det vore så jag med - för just nu känner jag inte ens igen den ledsna person jag är.
Ida

2013-06-26 @ 15:48:21
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Anonym

Men den där j-la människan!! Goa fina Ida....du skulle baka nåt förgiftat åt honom har vi ju bestämt;) Hjälper det inte om d får något annat jobb där....eller att ni gift er?? Kram å kämpa!!!

Svar: Jag har väl i princip kommit till slutsatsen att jag måste sluta där för att kunna må som mig själv igen. Hur vi sen löser det logistiskt är en annan fråga, för dessvärre garanterar inte äktenskapet uppehållstillstånd per automatik. KRAM!
Ida

2013-06-26 @ 21:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0