Jag vaknade med en idé...

Händer det att ni också vaknar upp & har en jätteklar bild av hur ni vill försöka göra något? Det händer mig titt som tätt & då har jag svårt att koncentrera mig på något annat tills jag antingen slutfört projektet tillfredsställande eller skrotat det. I morse vaknade jag upp med ett virrvarr av små djur, skolplanscher & blommor i huvudet. Fram med papper & penna, snabb puss på road Paul innan han åkte iväg till jobbet & så skissa, skissa, skissa... Inspirationen kom från en väldigt liten dam i Grekland & här är ett första utkast på hur en dopinbjudan kunnat se ut:
 
Bloggen har som vana att förvränga färgerna å de grövsta, så det här ser skrikigare ut än vad det gör på min skärm - men ni får i alla fall ett hum om själva upplägget. Isbjörnen står för bokstaven I, ljungen symboliserar Västergötland & så har jag byggt in ett litet hjärta i isbjörnen... bara för att jag tycker att det måste finnas med åtminstone ett litet hjärta när det kommer till små barn!

Kommentarer
Postat av: Alex

gud vad gulligt gjort av dig! Tyvärr ser de bara helt jätte mörkt ut på min dator? Kan knappt urskilja bokstäverna och färgerna ser lite knasiga ut (var samma på de andra du la upp där jag skrev om dop/bröllops inbjudan) =/ Kanske är de hos mig de är fel?

Kommer absolut säga till dig när vi vet när de blir dop (jag vill i slutet på sommaren, Giorgos tycker vi kan vänta något år...) så får vi se om du har tid och lust att göra en inbjudan till de Svenska gästerna =D

Svar: Ok, efter "PAAAAUUUL, hjälp" så har vi nu kommit fram till att det tydligen kan bli vajsing när jag lägger upp bilderna som JPGs. Har laddat upp inbjudan igen som PNG denna gången, förhoppningsvis ska det fungera.
Jättebra att du sa till, det ser ju bra ut för mig så det kom lite som en chock att det var så förvrängt för dig (Paul checkade i Safari & visade hur allt var svart).

& jag vet att min röst inte räknas, men jag röstar i alla fall på ett sensommardop! :) Känns som något man gör när babyn är ett par månader/ett halvår gammal. I annat fall passar de ju inte i dopkläderna om man har arvegods man vill använda.
Ida

2013-06-11 @ 22:10:23
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0