Pauls has an A+ in making Ida feel better...

Tack & lov för Paul. Jag kände mig så otroligt jätteledsen & förbisedd igår & Paul lyckades på något vänster halvvända skeppet & gjorde så att kvällen blev väldigt mycket bättre. Det hugger fortfarande i hjärtat när jag tänker på det, men jag ligger i alla fall inte som en liten boll i soffan & gråter... framsteg framsteg. Pauls första steg mot en mer funktionell flickvän var att dyka upp med en laddning sushi. Poäng på den. För usch för att vara skitledsen & sen tvingas gå ut i köket & vara kreativ! Så, sushi till middag & efter att ha petat i mig min ranson med japanska risbitar så kändes världen redan marginellt bättre. Steg nummer två på uppmuntringsvägen var att åka iväg & köpa glasburkar till bröllopsfesten (dekoration) & sen avslutade vi med en överraskningsresa till min favorithandelsträdgård där jag fick löpa amok bland plantorna. Det blev en hel laddning nya saker till våra krukor här hemma (lavendel) & trädgården i stugan.
Det syns kanske inte så där jättetydligt vad vi köpt här - men lavendel till höger på bilden, sen en liten melonplanta tillsammans med basilika, chilliplantor & så något som kallades för curry plant. Den doftar faktiskt exakt som curry på burk, vilket vi båda känner oss jätteförvånade över eftersom curry ju är en kryddblandning. Jag får väl testa att använda den med något kycklingrecept & så får vi se om den fortsätter smaka curry även efter att den hettats upp! Finast i hela krydd/grönsakssamligen är dock denna plantan...
En "pineapple heirloom tomato" - tydligen ska tomaterna ha en mild tropisk sötma. Håller tummar & tår för att vi faktiskt ska få till åtminstone en eller par av dessa tomater!
 
Sen avslutade vi kvällen med att dricka te & krama ludd & fluff i soffan - små katter är verkligen som balsam för själen & gör det lite lättare att ignorera det faktum att man ibland känner sig något helt ofantligt tillplattad.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken underbar blivande make du har! <3

Svar: Han är det finast jag vet - alltid så stöttande. Hade det inte varit för honom hade den här veckan varit rakt igenom jättehemsk, men han har buffrat mig upp till en nivå då jag till & med skrattat & varit glad stundtals!
Ida

2013-06-19 @ 22:09:52
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0