Jack the Gigant Slayer...

Eftersom varken Paul eller jag kände oss direkt överväldigande pigga & allerta idag så kändes det perfekt med movie date. Har man inte så mycket smart att säga själv så är det bättre att låta Hollywood mata en med underhållning än att desperat försöka komma på något klyftigt att prata om! I väntan på OZ föll valet på Jack the Gigant Slayer. Paul ville se den för att han gillade historien som liten. Jag ville se den för att jag har en lätt crush på Nicholas Hoult sedan vi såg Warm Bodies. Jag vet... total tantvarning... men, men. I vilket fall, tillbaka till filmen. På det stora hela var det bra, men det kändes som om de hade kunnat tona ner guldglansen lite, gjort det hela lite skitigare & verkligare. Rollfigurerna blev liksom lite teateraktiga med alla plymer & monoklar & jättarna hade de kunnat förbättrat avsevärt om de bara tagit bort alla kropps-skämt. Fast gillar man Ewan McGregor ska man absolut se den & då helst i 3D. Känns som en film som verkligen fungerar bra i det konceptet, tror att det blivit rätt platt & trist om vi sett den som vanlig bio - eller ännu värre, på skärmen hemma i vardagsrummet. Så definitivt en bio-film!
 
Paul ger den 6.5 bönor medan jag är pyttelite mer generös & drar till med 6.7.

Kommentarer
Postat av: Jo

Mmmmm, Ewan McGregor =)

Svar: Haha! Jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev den biten! :)
Ida

2013-03-07 @ 18:58:31
Postat av: Jo

Kunde tänka mig det =) Själv var jag och såg "A good day to die hard" igår, den var bara lite sämre än jag hade väntat mig =D

Svar: Fniss... ja det var ju också ett sätt att beskriva en film. :) Wow... kollade just IMDB, 5.7 - oki, det blir hemma film till senare!
Ida

2013-03-08 @ 11:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0