Så jäkla typiskt...

Åh så störigt att julen är över OCH att min namnsdag är förbi - en oändlighet av Ida-firar-lös tid som sträcker ut sig ända till den 5e augusti & min födelsedag. Oki, oki, bröllopet kommer ju innan, redan den tredje. Men jag hade gärna bytt till mig en 30-årsdag i maj så att jag hade kunnat önska mig de här. De perfekta bröllopsskorna, bara det att de inte passar in i min budget. Paul säger att jag kan skita i budgeten, men jag har hamnat i någotslags läge där jag närmast känner mig Joakim von Anka snål. Inte så där så att jag återvinner te-påsen, men ta mig tusan inte långt därifrån. Så att hosta upp typ dubbla mängden mot för vad jag budgeterat för... nej men det känns lite i hjärtat som det känns för Joakim när Kalle helt slösaktigt rör ner dyrt socker i sagda te. Det är därför det hade varit så praktiskt med en födelsedag imellan - då hade jag ju bara kunnat önska mig dem. Men icket... alla såna tåg har redan gått, kinesiska nyår... allt. Det enda som finns kvar att hoppas på är typ att jag drattar på ansiktet & slår ut en tand & att tandfen har uppgraderat sin repertoar till att även inkludera skor. I så fall har jag storlek 39 kära tandfen. Å andra sidan så räcker det med en halvplasttand (badrumsolycka som liten)... så jag försöker tänka att den här skofixeringen som just nu drabbat mig är en övergående fas helt & hållet initierad av bröllopsindustrin.
 
Uppdatering: Jag bara NEJ, jag köper dem!!! Fast... så är det ju det här med att köpa saker från sidor som man inte 100% vet är äkta, inget man bara gör. Så jag bad Paul att kolla upp dem & efter att han konstaterat att de: 1) är registrerade i Indonesien, 2) De textmässiga bitarna av hemsidan är rätt knackiga, 3) De inte har någon return policy - så får vi väl konstatera att jakten på de perfekta bröllopsskorna går vidare.

Kommentarer
Postat av: Alex

wow tycker nästan de där är värt att spräcka budgeten för! underbara

Svar: De är drömfina - men tyvärr från en site som, när Paul kollade upp dem, inte ens har en return policy.
Ida

2013-03-15 @ 23:10:19
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Målvaktsmamman

Du kan fira Kanadas VM guld i konståkning med ett skoköp:) Det är han värd....den där skridskoåkaren...

Svar: Jag visste inte att det var VM här i Canada innan den här veckan - så surt, annars hade jag suttit bänkad i isladan!
Jag får fira guldet på något annat sätt än skorna dock.
Ida

2013-03-16 @ 11:06:53
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Matilda

KÖP Ida! FÖR FAN! KÖP! KÖP! KÖP!

Du kommer kunna använda dom även efter bröllopet och en brud förtjänar ett par Louboutin!


Svar: Suck... Paul kollade upp ägaren av domänen - registrerad i Indonesien. Pauls kommentar på den samt det finstilta på hemsidan "Hahaha - I've looked at it and it's like a monkey put together the website. Sorry honey, not real".
Ida

2013-03-16 @ 11:36:32
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Speciellt till det priset!

Svar: Um, för bra för att vara sant stämmer tråkigt nog in som så ofta annars.
Ida

2013-03-16 @ 11:36:46
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ingrid

http://www.unique-vintage.com/allure-bridalsnude-slingback-peep-chiffon-sash-heels-p-18655.html
Close?

Svar: Men gud så fina! Har alltid varit väldigt svag för skor med rosett på tån & de här är ju som små karameller! Tack för länken!
Ida

2013-03-18 @ 14:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0