The Host...

Jag har LÄNGAT efter premiären på The Host ända sedan jag läste ut boken för någon månad sen. Bara det att jag inte visste hur vi skulle få ihop premiären med våra påskplaner, vi tänker ju inte vara i stan utan ute på vischan där det bara finns en drive thru theater som i sin tur bara är öppen på sommaren & tillråga på allt bara visar väldigt gamla filmer... Rent hopplöst eftersom vi lämnar Toronto kring lunch imorgon, på premiärdagen. Men så, på ren impuls checkade jag vår favoritbios hemsida kring lunch idag & vet ni vad, de hade smygpremiär nu ikväll! Så klockan 9.30 satt Paul & jag bänkade - jag typ ivrighetsstudsande i stolen. Jag vet vad ni tänker: INGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ FILMER BASERADE PÅ BÖCKER! Fast för en gångs skull så var det inte så där "Whaaat, men HUR kunde ni förstöra något så bra?!". Nope, det var faktiskt riktigt bra! Sure, inte lika bra som boken & de kunde ha castat lite annorlunda, men överlag så var jag himla nöjd. Kanske ännu högre betyg, filmen slutade & Paul suckade & sa "Du sa att du hade boken på din Kobo?" - jag nickade - "Oki, du får inte tala om för någon att jag kommer att läsa något av Stephenie Meyer"*
 
Paul ger filmen hela 8.5 underjordiska grottor av 10 möjliga medan jag håller mig lite mer restrektiv & ger den 7.4 - men det baserar sig ju då på att jag läst boken.
 
*bara så att ni vet, det här räknas inte för jag talar inte om det, jag skriver det. :)

Kommentarer
Postat av: Alex

oh hörde en recensent på tv som total sågade den, fick en etta. Jag läste boken för något år sen och gillade den massor, visste inte ens att de skulle bli film. Blev lite besviken efter jag hörde sågningen, men de känns bra att du gillade den! Då blir de nog att gå och se den om jag hittar någon som vill hänga på.

Svar: Jag kollade upp den på IMDb innan vi gick & såg den & då hade den ett väldigt blandat mottagande. Känns som om det är en film som kvinnor i regel kommer gilla betydligt mer än män!
http://www.imdb.com/title/tt1517260/ratings?ref_=tt_ov_rt

Pauls betyg var alltså lite av en chock. :) Hade jag gått & sett den med någon annan än honom så hade det alltså absolut blivit tillsammans med en tjejkompis!
Ida

2013-03-30 @ 21:22:19
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0