Nej nu får det vara nog!

Herregud vad denna vecka präglas av kaoset som ska föreställa mitt jobb... jag känner att det får vara nog, att jag måste få ladda batterierna med sånt som gör mig glad. Så det första jag gjorde när jag kom hem från universitetet idag var att tappa upp en hel hink med grönsåpa & så gick jag ut & skrubbade utemöblerna (jo... den typen av jobb ÄR kul - älskar att få ställa iordning inför sommaren) i SHORTS! Premiär för i år! En annan sak som det var premiär för, blommande persikoträd - så himla tjusigt!
Eftersom det var hela tjugo grader ute bestämde vi oss också för att duka upp maten ute i vårt lilla ouppvärmda solrum. Total lycka! Åh vad jag saknat att få äta middag där ute, allt smakar så mycket bättre när man är omgiven av ljus!
Blev en matig sallad idag - spenat, gurka, tomat, paprika, kronärtskocka, ägg, rökt lax & dillsås. Med lite Digby vid sidan av.
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Digby <3

Båda hade ju sele och koppel på sig, vilket kanske bidrog till upplevelsen, men Svante tyckte nog mer om det än Kerstin. De var väl inte så imponerade någon av dom, Kerstin var lite rädd. Fast det var spännande med... ja, lite blandat helt enkelt.

Svar: Jag gissade på att Svante skulle vara mer ok med det än Kerstin. :) Totte var SKRÄCKSLAGEN första gången jag tog ut honom i Lund, så Digby's reaktion var ändå rätt mild. Gissar på att det tar någon vecka eller så innan han kommer att älska att sitta utomhus.
Ida

2013-05-03 @ 13:02:57
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0