Royalish cupcakes...

Idag var det en ny cupcake dag, så jag satt uppe hela gårdagskvällen & pillrade. Jäklar i min lilla låda alltså vad jag gillar att just pilla, ju fler små detaljer desto mer uppåt blir jag! Den här gången fick jag "antingen fotboll eller något kungligt" som tema. Valde det som föll sig lite mer naturligt för mig (kuriosa här, jag är den mest bollrädda individ som finns - duckar till & med för pingisbollar):
En massa små kronor - vissa med blå "ädelstenar" andra med rosa & gröna. I fall att ni undrar över det där "Woo" i bakgrunden så är födelsedagsbarnets smeknamn "Queen of Woo"... Så därav det kungliga temat, det är alltså ingen uber rojalist vi har att göra med här - de förekommer rätt sparsamt här i kolonin. Påtade även ihop ett par små namnbrickor till födelsedagsbarnet, blir lite roligare med variation & inte bara en himla massa kronor.
Tog ett litet tag att få till alla pärlor, men jag gillar slutresultatet - som en liten ram! Nu hoppas vi bara att Paul kan få dem till jobbet i oförstört skick. Han jobbar hemma nu på morgonen så tack & lov slipper han rusningstrafiken. Den har ju ställt till det lite för oss tidigare - cupcakes är inte 100% kompatibla med tvära inbromsningar.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

De där kronorna liknar de jag gjorde på dotterns skolfirande av sin födelsedag förra året :) Jättefina är de!Hur satte du fast pärlorna?

Svar: Tack! Väldigt lätt att sätta fast dem, jag "målade" bara på lite vatten på spetsarna, plockade upp en pärla med min matpincett (jo så nördig är jag att jag har en sån) & tryckte fast den på ovansidan samtidigt som jag la lite press på baksidan. Fungerade faktiskt bättre än vad jag väntat mig, alla satt som berget åtminstone fram tills dess att jag skickade iväg dem med Paul! :)
Ida

2013-11-08 @ 17:22:24
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Camilla

Åh så fina du har garnerat denna gång och verkligen pillrigt!

Jag gjorde en barbiedockstårta åt Alice idag, hela 4 år blir hon.

Har du instagram?

Kram

Svar: Tack!
Vad glad hon måste ha blivit, kan tänka mig att något sånt är himla stort för en liten 4-åring!

Nej jag har ju inte det... Har liksom aldrig blivit av eftersom jag är inte så bra på att hålla igång sociala nätverk. Är kass på facebook & har aldrig skaffat mig en Linkedin profil eller twitter. Bloggen är typ vad jag klarar av att underhålla. :)
Ida

2013-11-08 @ 19:20:48
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0