Thor!

Idag fick vi äntligen tag på biljetter till Thor - så jag har gått runt & känt mig förväntansfull mest hela dagen. Gillade verkligen den första filmen & tack & lov hade vi att göra med en uppföljare som faktiskt inte föll igenom. Faktiskt nästan så att den var lika bra som den första filmen! Mycket tack vare att Loke är så otroligt bra som filmens inte helt genomonda antagonist. Sen är det lite kul med en film som löst baserar sig på nordisk mytoligi för man kan lista ut saker snäppet före alla andra & man kan dessutom läsa alla namn på olika platser. Exempelvis, stället där de onda svaralverna hängde "Svartalfheim"... låter så mycket snitsigare tycker jag än "blackelfhome"!
 
Paul tyckte att Thor var så underhållande att han drämmer till med 8.5 krigshammare medan jag som vanligt är den återhållsamme i familjen Chvostek - 7.8 från mig. Fast gillar man att se Chris Hemsworth utan tröja tycker jag att man ska gå & se den även om man inte är ett fan av Marvel-produkter!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag är ett fan av både Marvel och tröjlösa Hemsworth så jag tyckte också mycket om filmen ;)

Svar: SÅ mycket mer underhållande än förra veckans oändligt långa "Enders Game"! Gillar verkligen Loke som skurk, åh så bra han är! Hemsworth är ögongodis, medan Loke tilltalar mig på helt andra plan!
Ida

2013-11-20 @ 09:37:23
Postat av: Jo

Håller helt med dig, Loke är väldigt bra.

Svar: Så himla glad att han inte dog där på slutet!
Ida

2013-11-20 @ 17:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0