A great thanksgiving weekend - so far!

Vi har ju inte tagit oss så långt igenom den här långhelgen, men fram tills nu har den varit himla bra! Vi började tillexempel morgonen med att leka "vart har liten katt gömt sig?". Klassiskt helgnöje här i huset.
Digby kan bli väldigt "propsig" på att man MÅSTE leka med honom, så Paul fick avbryta tandborstandet för att gå över & peta lite på fluffet. Vilket fick till följd att liten typ DOG av upphetsning. Behövs inte så mycket där.
Sen hoppade vi in i bilen, svängde förbi Starbucks & brummade ut till en lokal äppelfarm. Jättestort ställe som idag var smockfullt. Vi fick stå i kö på motorvägen för att ens komma in, men väl där är ytorna så stora att de sväljer alla besökare utan problem. Vi mötte upp med familjen som bodde här i julas (minus pappan) & lekte lös i leklandet, körde ponnyridning, lunch på picknic-bord & så naturligtvis äppelplock! Paul med hjälpreda för att nå upp till de allra finaste äpplena!
Hjälpredan & oktobergrisen...
Köpte fyra jättepåsar med äpplen, så nu blir det en äppelspäckad diet framöver. Det här med "ett äpple om dagen" kommer inte att fungera, då har vi äpplen till 2014. Får försöka göra av med ett par under morgondagens middag - som blir Paul, jag & katterna ute i stugan. Vi kände att det blev lugnast så - utan att utveckla det mer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0