Sewing cupcakes!

Idag hade jag en lite speciell cupcake order - fria händer. Tjejen som ansvarar för födelsedagar på Pauls jobb fyller nämligen själv & jag tror att hon tyckte att det var lite pinsamt att beställa ett tema åt sig. Så jag tvingade Paul att hänga med tjejerna på jobbet under veckan, så att han kunde smyglyssna på vad hon verkar brinna lite mer för. Visar sig att hon gillar att sy - så det körde jag på.
Påtade ihop måttbandet (som är i skala) & knapparna igår kväll men vaknade klockan tre på morgonen & bara "MÅSTE GÖRA TRÅDSPOLE!". Så det var det första jag gjorde efter det att jag fått in själva cupcake-satsen i ugnen.
Tycker att de blev himla söta, men önskar att jag hade haft ätbar silverfärg också. Då hade jag försökt mig på en fingerborg allra minst. Kanske till & med en sax om jag hade känt mig riktigt oövervinnerlig!

Kommentarer
Postat av: Alex

gah du är så duktig! önskar jag kunde ha en gnutta av din talang eller iaf kunna beställa bakverk av dig till varenda högtid. Helt otroligt söta!

Svar: Tack - vad glad jag blir! Funderar ofta på om jag kanske inte borde försöka satsa på att kränga lite mer bakverk än vad jag gör nu. Så himla mycket roligare än mitt riktiga jobb.
Ida

2013-10-04 @ 20:41:50
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Målvaktsmamman

Åååå, hur underbara!!? Jag hade beställt ända till Sverige:)....du kan så bra...

/Maria

Svar: Tack! Fast jag tror dessvärre att de mått mindre bra om de fraktats hela vägen till Sverige...om nu tullarna inte ätit upp dem redan på vägen! Jag får försöka komma över & baka på plats lite längre fram istället. :)
Ida

2013-10-08 @ 11:42:35
Postat av: Målvaktsmamman

Ännu bättre!...och Canada Post verkar ju ha lite mer att önska:)

Svar: Canada Post suuuger - typ nästan värt att flytta härifrån bara för det. :)
Ida

2013-10-08 @ 19:22:03
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0