Vilka djur?

Jag hade så himla roligt igår med att rita små djur-kombinationer att jag tänkte att jag banne mig ska ta tiden, sätta mig ner på ändan, & måla ett helt djur-alfabet! Första skissen på Ii fick jag klart igårkväll innan Paul stegade innanför dörren:
I verkliga livet är jag LIVRÄDD för björnar, men jag älskar att rita dem - speciellt isbjörnar. Har något för den där svarta lilla nosen & den fluffiga pälsen som är så tjock att den delar sig. Precis som Digbys päls! I vilket fall... skiss på Iisbjörn CHECK. Men sen måste jag få till resten av alfabetet också. Har ni något favoritdjur ni velat se på någon speciell bokstav? Kanske en pingvin på Pp, en makak för Mm eller en jak för Jj?

Kommentarer
Postat av: Camilla

En giraff på G
Citronfjäril på C?

Men vad för djur kan man göra på V?

Svar: Älskar giraffer. :) Kanske Val för V. Svårast blir väl typ X... Där känns det lite som om man kanske får improvisera lite hejvilt. Typ bara välja ett djur som har X i namnet & nöja sig med det.
Ida

2013-10-05 @ 19:58:08
Postat av: Camilla

Glömde säga att du är så duktig på allt du tar för dig! Muffinsarna häromdagen var kanonfina, vad sa födelsedagsbarnet?

Ha en trevlig lördagkväll!
Kram

Svar: Tack! Jag fick faktiskt ett tack-kort från födelsedagsbarnet, så himla sött & oväntat! :)
Kram!
Ida

2013-10-05 @ 19:59:49
Postat av: Ingrid

Tycker denna ju faktiskt blir 'min' bild, jag menar i som i ingrid, i som isbjorn...fast nu ar jag iofs i nya zeeland, k som i kiwi?

Svar: Åh - absolut! Jag får tillägna den åt dig lite i efterskott då! Tänkte faktiskt på dig när jag satte ihop inlägget, det här med att jag gillar isbjörnar alltså... & hur du skrev om de där isbjörnarna som var SÅ nära när ni var ute & åkte skoter. Hade så inte velat vara där just då, men på bild tycker jag väldigt mycket om dem!

Hur är det i NZ förresten?! Kram!
Ida

2013-10-07 @ 00:48:19
Postat av: Åsa

Vilka SUPERGULLIGA bilder!

Svar: Tack Åsa, vad snällt av dig att säga så - blir så glad! Har alltid älskar att rita, fast har bara använt blyerts innan. Så roligt att för första gången ha bra färgpennor som faktiskt fungerar!
Ida

2013-10-07 @ 21:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0