Wanted to do it too...

Var så himla fint väder idag att vi beslutade oss för att köra ner till sjön (alltså, Lake Ontario... så det känns mer som ett hav än en sjö) & stranden för långpromenad. Var helt galet fint, soligt & fullt med glada hundar - massa "Goldens suckar" från mig med andra ord (vill så ha en någon dag). Stötte på en hippie tant med den största såpbubbelmanick jag någonsin sett:
Även om jag personligen tycker att det är helt vansinne att stå barfota i oktober så önskade jag för ett litet tag att vi hade kunnat byta... eh skor? Nej men alltså, hur kul hade det inte varit att tillverka helt enorma bubblor?!
Eller... det kanske bara är jag som har lite för mycket barnasinne kvar! :) För jag hade ärligt talat gärna bytt plats med de här små kidsen också!
Men man såg att hon blev förbannad på dem för att de förstörde hennes bubblor, så jag kan bara tänka mig hur hon reagerat om en vuxen individ kutat över & börjat poppa dem. Hade troligtvis slutat upp med hela hinken bubbelvatten vräkt över huvudet!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Svarar på din fråga här... lägenheten ligger i Landskrona! Perfekt läge, 5 min med bussen till stationen och lägenheten i sig är fantastisk! 60 alldeles magiska kvadratmeter :)

Svar: Den var verkligen helt otroligt tjusig, dog golvdöden av avundsjuka där. :) Går det tåg in till Lund då från Landskrona? Bodde ju i Höör i cirka ett år innan jag flyttade in till Lund & tyckte att det var så mysigt att starta dagen med en tågtur, lite egentid som jag aldrig haft tidigare på morgonen.
Ida

2013-10-21 @ 19:42:12
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Jo

Har sett sådana förut och känner exakt lika dant som du =)

Svar: Att du vill "blåsa" eller poppa bubblorna? Jag kan liksom inte bestämma mig för vad jag helst velat göra! :)
Ida

2013-10-22 @ 09:33:49
Postat av: Matilda

Det gör det :) Tar bussen från andra sidan gatan 07.12 och är på jobbet 07.45 typ. Tar 15 minuter med öresundståget, lite längre med pågatåget.

Svar: Perfekt! Öresundstågen är så himla snabba & smidiga, men jag måste erkänna att jag gillar Pågatågslunken också. Oj så många fossil-artiklar jag plöjde på dem! :)
Så himla skönt att allt löste sig förresten & stort grattis till nya jobbet! Hoppas du kommer trivas.
Ida

2013-10-22 @ 20:03:06
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0