Aldrig tråkigt!

När man känner sig lite deppig, så som jag gjort den här veckan tror jag att det är viktigt att sparka sig själv ur de gamla rutinerna. Det blir liksom inte bättre av att man sitter i soffan & tycker synd om sig själv. Så igår städade jag hela huset, handlade mat, lagade den här pajen (jag använde mig av en lök, det var mer än nog så använd för guds skull inte 2 i fall att ni vill testa!) & klockan sex plingade Isolde på dörren. Var så himla länge sen vi sågs nu, med bröllopet & allt däremellan, så det var jätteroligt att äntligen få träffas igen. Isolde är också typ världens mest underhållande, så efter obligatorisk visning av bröllopsbilder (det brukar bli så nuförtiden när folk kommer på besök) blev vi uppdaterade på det nyaste nytt i hennes familj. Där det sannerligen alltid händer saker, de verkar aldrig ha en tråkig stund i den familjen! Sedan juli har bland annat följande hänt: hennes ena syster har impulsköpt ett djurpensionat/spa & flyttat ut på landet. Hennes andra syster med familj har blivit omstationerade till mellersta Mexico & att hennes man måste nu gå på kurser i Houston i aggressiv körteknik så att han kan rymma från eventuella bilkidnappare... Oh, & den första systern med man bilade hela vägen från Montreal till sagda hillbilly stad i Mexico med den andra systers Grand Danois eftersom det var ända sättet att få ner hunden som inte involverade att de flög den till Paris först innan avfärd till Mexico City (tydligen bara den rutten som har tillräckligt stora plan). Isolde är verkligen som ett vitaminpiller - man har aldrig tråkigt kring henne. Precis den injektion jag kände att jag behövde!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej ida, nu har jag foljt dig i snart ett ar. Anda sedan jag sjalv bestamde mig for att flytta till Toronto.
Har bott har nu i atta manader och kanner att jag antligen tagit mod till mig och fraga om du vill fika en dag?
Hade varit skoj att fa traffa en annan svensk som bor har och fa prata lite svenska :) Kan bli sa trott pa engelskan ibland!
Kram

Svar: Hej Sandra,
Men absolut, vad roligt! Jag bor på västra sidan av Toronto, i närheten av High Park - i vilken del av staden bor du? Kan självklart åka in till down town om du bor åt det hållet. Jag är ju hemma på dagarna just nu, så jag kan när som helst. Säg bara till när det passat dig.

Kram!
Ida

2013-09-27 @ 04:10:52
Postat av: Sandra

Vad sags om pa tisdag? Jag bor downtown men kan latt ta mig runt sa spelar ingen roll for mig var. Mitt nummer ar 647-213 35 55

Svar: Imorgon fungerar fint för mig, har skickat ett sms så att du har mitt mobilnummer.
Ida

2013-09-29 @ 15:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0