I made it to the end!

Paul är på jobbet, vi pratar via Skype.
 
Paul - Honey, you know how you didn't really make it through the movie yesterday?
Moi - Umhm...
Paul - Well, I found a 25 second movie that I think you'll be able to get through.
Moi - Funny... No but wait, that was actually funny!
Paul - Good thing with the drama in the end though, otherwise I guess you wouldn't have made it.
Moi - Once again honey, funny.

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha!!! Sitter på ett tåg och kan inte skratta högt annars hade det varit ett rungande skratt =D

Svar: Visst är det 25 helt underbara sekunder! Har varit tvungen att titta på det ett par gånger nu, fast eftersom jag vet vad som händer på slutet blir jag lite småstirrig & kan inte titta de sista 2 sekunderna. Undrar liksom hur ont det egentligen gör att bli biten av en groda?
Ida

2014-04-02 @ 17:41:26
Postat av: Jo

Haha! Den roligaste grodhistoria jag har är med Johannas gamla hund Bella. Bella var, som alla andra hundar, nyfiken och ville gärna smaka på saker hon stötte på. En kväll stötte hon på en groda som hon glatt fick in i munnen, inom ca 2 sekunder var den ute igen och hon gick och spottade i typ 10 minuter. Nu var ju som sagt Bella en rätt vanlig hund som behövde testa saker flera gånger innan hon lärde sig att hon inte tyckte om det, så några kvällar senare stötte hon åter igen på en groda som hon åter glatt stoppade i munnen. Den här gången kom den ut på under 1 sekund och spottandet pågick i ca en kvart. Efter det stoppade hon inga grodor i munnen =)

Svar: Lilla Bella då! Det måste ju ha smakat hemskt! Minns att vår barndomskatt Katten Jansson försökte sig på ett pyttebett av en padda en gång, men det blev aldrig mer än så - han lärde sig! :)
Ida

2014-04-03 @ 10:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0