Bästa billiga fixet!

Åh vad jag älskar att det är lagligt att fixa med el själv här i Kanada! Så länge det inte dras ledningar helt hejvilt & utan ordning är försäkringsbolagen helt OK med "hemjobb". Det här gör att det är så grymt enkelt att fixa till fula uttag i huset utan att behöva ringa in en elektriker. Själva utrustningen kostar väl en så där 20 kronor eller något & sen är det bara att se till att all el är avslagen & vips går vi från FULT (& brunt)...
Till - tada, vitt & fräscht! Eftersom huset är så gammalt kör vi dock på en liknande, äldre, model av lysknappar som tidigare - istället för moderna stora knappar. Vi har även fixat till nästan alla uttag i köket, barnpetsvänliga till på köpet! Hemskt nöjd över att vi kom på det så där i sista stund i järnaffären!
Sen har jag målat en massa golvlister ute i trädgården, men det blev för varmt rätt snabbt - så nu ligger jag inne på sängen & tar igen mig med lite vatten. Tänker att det är dumt att hålla på & envisas ute i solen som jag annars brukar, trist liksom om jag dånar & trillar omkull på magen för då tror jag på riktigt att Paul fått en hjärtinfarkt. Vilket ju varit lite surt med tanke på hur mycket jobb han har kvar att göra i huset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0