Det känns rätt bra ändå!

Allt såg bra ut hos barnmorskan & vi fick dessutom träffa vår "back up" barnmorska för första gången. Här är det nämligen så att du får en huvudbarnmorska, det är henne jag kan ringa till vilken tid på dygnet som helst i fall att jag är orolig & det är hon som först åker hem till oss när Baby C börjar luta åt entré. Lite senare under det skedet kommer sen barnmorska nummer två in i bilden - så att det hela tiden finns en som kan peppa & en som ser till att allt går som det ska. Som vanligt var det ett väldigt positivt möte & vi gick båda ut därifrån & kände oss så hemskt glada för att vi får den här typen av vård nu. Firade med frappuccino på vägen tillbaka & eftersom "vårt" Starbucks ligger vägg i vägg med en jättestor bokhandel fick jag snurra runt hur många varv jag ville & köpa vad som helst. Äkta födelsedagslyx! Landade tillslut vid kassan med en bok om biodling... Paul såg lite milt oroad ut, men jag förklarade att det här projektet ligger i framtiden - typ om tre/fyra år - så det är inte så att jag kommer att tvinga in bin på ett hörn det här året. Räcker liksom rätt bra med baby. Körde hem & där väntade ett litet grönt sverigepaket i brevlådan, fina Camilla som skickat ett litet "bry sig om paket" till mig & Baby C! Kunde ju inte ha anlänt en bättre dag & jag blev så rörd för att någon som jag inte träffat i verkliga livet, utan bara känner så här genom bloggen, tog sig tiden & energin att påta ihop en present åt mig! Sånt himla stort tack!
Sötaste lilla babybodyn & åksjukearmband åt mig. Eftersom jag grymt gärna vill bli medicinfri så kunde armbanden inte ha varit en bättre present, nu känns det som om jag vågar försöka mig på en hel dag utan tabletter (ligger på en eller två tabletter per dag fortfarande)! Har just nu bäddat ner mig i sängen med bibok & armband & känner mig så väldigt mycket mer nöjd med den här dagen än vad jag trodde var möjligt. Förra årets födelsedag var nämligen så miserabel att jag känt noll & inget pepp för den här dagen... men nu så, nu börjar jag känna att födelsedagar trots allt inte har förlorat sin charm!

Kommentarer
Postat av: Alex

men gud så härligt att ha de så med barnmorskan! Verkligen annorlunda än i Sv. Tror att de kan underlätta väldigt mycket om man har hittat någon man trivs och känner sig trygg med.

Och vilken gullig omtänksam bloggkompis! Hoppas armbanden kan hjälpa dig

Svar: De är verkligen en resurs, kommer till & med hem till oss flera gånger efter att Baby C är född för att se till så att vi alla mår bra. Det känns så skönt att inte behöva bylta på lilla babyn & mig & dra iväg till något health centre i fall att det inte fungerar med amningen - bara lyfta på luren så kommer Mitra eller Elizabeth på hembesök!
& eller hur! Jag blev så hemskt rörd bara när jag såg vem paketet var från & sen var ju innehållet bara helt perfekt! Kommer sporta mina armband varje dag från & med nu!
Ida

2014-08-05 @ 22:52:39
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Camilla

Åh, så roligt att paketet lyckades komma fram på din födelsedag. :)

Hoppas armbanden hjälper dig, jag levde med dem 24/7 när jag väntade Alvin.

Kramkram ❤


Svar: Det kunde ju faktiskt inte ha kommit på en bättre dag - stort, stort, tack! Fick ta en tablett mot illamåendet igår, precis när jag skulle lägga mig. Vanligtvis klarar jag mig max fram till klockan 7 på kvällen, så det känns verkligen som om de hjälper! Du sov alltså med dina också? Får kanske prova det jag med, tog nämligen av dem igårkväll. Kram!
Ida

2014-08-06 @ 14:16:08
Postat av: Camilla

Vet att det står att man ska ta av dem under natten jag det struntade jag blankt i! Jag märkte direkt skillnad när jag inte hade dem.

Så lite så, allt för att hjälpa till ❤
Kram

Svar: Jag får ta & prova. Har lite problem med att armarna domnar under natten nu för tiden, men det är ju inte värre än att jag tar av armbanden om jag vaknar & känner att det tryckt åt för mycket! Nu är de i alla fall på för dagen igen - hoppas på en till lika bra dag som igår!
Ida

2014-08-06 @ 16:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0