Transfering the stairs, many little steps left...

I förra huset köpte vi en färg för varje sovrum plus ytterligare en till hallen. Sen målade vi, fick massa över & bar ner allt till källaren "for future use" & där stod burkarna kvar orörda när vi flyttade ut fem år senare. Inte igen, här ska det målas tills det är helslut i varje burk innan vi köper nytt! Så idag har jag flyttat hallfärgen in i "trapphuset". Det här var den orörda paletten lite tidigare idag:
Samma jobbiga persikofärg som vanligt... Hitintills har jag hunnit städa, spacklat igen en massa gropar & målat kring kanter, lister & hörn så att allt är färdigt för rollern. Hoppas att spacklet ska ha torkat om en liten stund så att jag kan få upp ett första lager täckande färg tills Paul kommer hem. Vad jag fnular på nu är själva trappen... som är behandlad med någon form av hemskt gul färg som ändå låter träet lysa igenom:
Jag får ärligt talat lite ont i huvudet av att titta på den, för jag vet att det här kommer att bli något som inte kommer att lösa sig "bara så där". Paul gillar ju trä & trärent, så jag kan se hur han kommer att rösta för att vi ska slipa ner hela trappen & sen olja in den. Personligen tittar jag på alla 152 trappsteg & tänker "Nej men... vi kan väl bara måla över skiten med en riktig slitstark vit färg". Har dock inte pitchat detta till Paul ännu, jag känner att det kanske är lite för mycket av en mental barriär för honom för att jag bara skall slänga ut det så där oförhappandes. Kanske att jag kan sälja in någon form av kompromiss... Tror att jag ska testa det först!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vitt är snyggast eftersom trappen är så trång men din kompromiss är snyggast! Så jag röstar på den! :)

Svar: Nej men eller hur, det går liksom inte med en trapp med helmörkt trä - då blir det ju bara ännu mer murrigt än vad det är nu (alltså... hur de snålat på fönster när de byggde huset, jag hade velat slå upp så många nya fönster men det får vänta)!
Ida

2014-08-14 @ 22:11:41
Postat av: Jerold

What's up everybody, here evvery oone iis sharingg thdse knowledge, therefore
it's good tto read this website, annd I used tto visit tbis weblog everyday.

2022-11-26 @ 21:07:35
URL: http://https://xnxxsexo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0